HŰHA

Eltűnt Hódi Pamela vőlegénye

A fiatal focista népes rajongótáborral rendelkezett, számos szponzori szerződése is volt, a profilja azonban inaktívvá vált.
  • Szerző: ripost

Inaktívvá vált az Instagramon Tóth Bence profilja! Hódi Pamela vőlegénye egyik napról a másikra tűnt el a közösségi oldalról, pedig a profiljával az elmúlt években több tízezer követőt szerzett.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Sulyok László/Ripost

A focista két és fél évvel ezelőtt még csak pár száz követővel rendelkezett, ám miután kiderült, hogy ő Hódi Pamela új párja, egyre többen lettek kíváncsiak az életére.

Bence azóta jól működő, népszerű oldallá fejlesztette a profilját, amiről nem hiányoztak a szponzori hirdetések sem: egyre többen akartak termékeket, szolgáltatásokat reklámozni a focistával, aki örömmel mondott igent azokra a szerződésekre, amelyekben általa kedvelt termékeket kellett hirdetni.

Fotó: Ripost

A napokban azonban eltűnt a profil az Instagramról: hogy véglegesen, vagy csak ideiglenesen, azt egyelőre nem lehet tudni, mindenesetre nem kizárt, hogy miután a békülés után Pamela úgy döntött, nem szeretné a nyilvánosság előtt élni a magánéletét, Bence is hasonló elhatározásra jutott.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?