HŰHA

Előkerült a titkos hangfelvétel: Fekete Dávid mindent bevallott! – Videó

Fekete Dávid szó szerint lehülyézte a károsultakat, és azt is mondta, hogy vállalja a börtönt. Ez hallható egy hangfelvételen.
  • Szerző: ripost

Tovább gyűrűzik a hetek óta tartó botrány Fekete Dávid körül! A Megasztár negyedik szériájának ezüstérmeséről most egy titkos hangfelvétel került elő, amelyen gyakorlatilag bevall mindent az egyik károsultjának.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Az énekes ráadásul – tetézve a bűnlajstromát – nem csak részletesen bevallotta, miket művelt, de szó szerint lehülyézte a károsultjait, és azt mondta, vállalja a börtönt.

Fekete Dávid egyre több károsultja kerül elő

Fekete Dávid egyre több károsultja kerül elő
Fotó: TV2

A legnagyobb hülye, aki feljelent, mert abból nem lesz pénze. Oké, ha azt akarja, hogy én börtönbe menjek, akkor jó, megyek börtönbe. És?„ – fogalmaz a botrányos hangfelvételen Fekete Dávid.

Az énekes a Tények Pluszban leközölt felvételen elmondja azt is, hogyan, milyen trükkökkel verte át többedmagával a károsultjait.

A károsult nő, aki a hangfelvételt a csatorna rendelkezésére bocsátotta, azt is elmondta, hogy volt, amikor Dávid megjelent a háza körül az „embereivel”.

Egy másik károsult, István, aki korábban már felszólalt az énekes ellen, állítja, hazugság Dávid édesanyjának, Klára asszonynak az állítása, miszerint a fia nem tette földönfutóvá őt.

„Dávid biztosított neki egy belvárosi, nagyon szép lakást, hogy ott egyelőre meghúzza magát, tehát nem mondhatom azt, hogy az utcán van. De ha onnan el kell mennie, ami előbb-utóbb biztos be fog következni, fogalmam nincs, hova tud majd menni Dávid édesanyja” – fogalmazott a férfi, aki jó kapcsolatot ápolt az asszonnyal, aki sokszor neki panaszkodott sírva a fia viselt dolgairól.

„A saját fiának megsegítésére felvett két magánhitelt, amit Dávid a saját anyja helyett sem fizet ki! Gyakorlatilag az anyját is belerakta egy olyan mókuskerékbe a kis nyugdíjával, hogy Klára asszony kényszerhelyzetbe került!”

A károsultak szerint még koránt sincs itt a vége az egykori megasztáros ügyének, a Tények Plusz videóját itt tekintheted meg:

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?