HŰHA

Eljött az idő: mégis találkozni fog Meghan Markle és az édesapja

A Markle család rengeteg kellemetlen percet okozott Meghan hercegnének, aki nemsokára újra az apja szemébe nézhet.
  • Szerző: Ripost

Meghan Markle az elmúlt öt évben mondhatni egyáltalán nem került kapcsolatba édesapjával, ám ha minden igaz, Sussex hercegnéje hamarosan újra találkozni fog vele az Egyesült Királyságban, méghozzá egyenesen a bíróságon.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Profimedia

Mióta Meghan Markle beházasodott a brit királyi családba, édesapjával nagyon megromlott a viszonya, többnyire az apa nyilvánosság előtti botrányos viselkedése miatt. Thomas Markle még a lánya esküvőjén sem lehetett jelen a szívrohama miatt, de aztán több alkalommal is kardoskodott azért, hogy lányával valamilyen módon kibékülhessen, s például azért is küzdött, hogy láthassa unokáját, a kis Archie-t, aki idén májusban jött a világra.

Úgy néz ki, az egykori amerikai színésznő most jutott el arra a pontra, hogy újra apja szemébe nézzen, Thomas Markle pedig a híresztelések szerint készen áll arra, hogy az Egyesült Királyságba utazzon, hogy megvédhesse magát, amiért kiszivárogtatta az egyik levelet, amit lánya neki címzett. Emiatt egyébként Harry herceg pert is indított a bulvárlap ellen, ami közzétette a személyes hangvételű írást – írja a Mirror.

„Szörnyű, hogy Thomas Markle nem ment el Meghan esküvőjére, és hogy az első találkozásukat éppen Őfelsége egyik bíróságán ejtik majd meg. Thomas hajthatatlan: kész kiállni magáért” – árulta el egy bennfentes.

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?