HŰHA

Egy Bond-lány is megfertőződött a koronavírussal, karanténba került

A kvantum csendje sztárja, Olga Kurylenko is koronavírussal fertőződött meg.
  • Szerző: Ripost

Az ukrán származású színésznő és modell, akit sokan A kvantum csendje című Bond-film révén ismertek meg, az Instagramon jelentette be, koronavírusra tesztelték és pozitív lett.

Fotó: Profimedia

Olga Kurylenko egy hete nem érzi jól magát, mint mondta, láza is volt és folyton fáradtnak érezte magát. Ezért tesztelték le a koronavírusra. Most az otthonában gyógyul, és arra kér mindenkit, hogy vegye komolyan a járványt, vigyázzanak magukra és egymásra.

Locked up at home after having tested positive for Coronavirus. I’ve actually been ill for almost a week now. Fever and fatigue are my main symptoms. Take care of yourself and do take this seriously! Сижу в изоляции дома с диагнозом Коронавирус. Уже почти неделю болею. Температура и слабость - мои основные симптомы. Будьте осторожны и принимайте это во всерьёз! #coronavirus #коронавирус

Egyre több híres és ismert emberről derül ki, hogy ők is érintettek a járványban, Tom Hanks pár nappal ezelőtt, szintén az Instagramon írt arról, hogy feleségével, Rita Wilsonnal több tünet is jelentkezett náluk, ezért elvégezték rajtuk a koronavírus-tesztet, ami pozitív lett, emiatt megfigyelés alatt tartják őket.

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?