HŰHA

Durva fenyegetéseket kap, nagyon meg akarják verni Alekoszt

Kevés nyugodt perce van Alekosznak, amióta nemcsak vagyonőr, üzletember és sztár, hanem taxisofőr is. És nem pusztán azért, mert annyi utasa van! A telefonja folyamatosan pittyeg: sorra érkeznek rá a durvábbnál durvább fenyegetések!
  • Szerző: Doris

A elsőként számolt be arról, hogy a különös eszmefutattásairól és sokszor képtelen ötleteiről elhíresült Alekosz körülbelül egy hete taxisofőrnek állt.

Egyrészt azért, mert felismerte, hogy a járványhelyzet miatt több lábon kell állnia, másrészt mert nehezen jött álom a szemére éjszakánként. A görög származású, egykori valóságshow-hős a nyereményautójával járja az éjszakát, amibe egy úgynevezett cb-rádiót is szereltetett. Azzal hallgatja a forgalmazást, hiszen így gyorsabban a helyszínre ér, mint más taxis. A hölgyutasokat pedig akár diszkréten meg is csókolja, ha megkívánják egymást.

Bár Alekosznak már az első nap 8 fuvarja volt, módszere sokaknak szemet szúrt. Azóta folyamatosan kapja a fenyegető üzeneteket, többen is el akarják kapni, hogy jól megverjék.

Fel akarnak jelenteni, el akarnak kapni, meg akarnak verni. Tipikus taxis hozzáállás. Ezért is a küldetés! Morált vinni az utasautóztatásba! Amikor felhívom a figyelmüket arra, hogy a testi bántalmazás garázdaság, a garázdaság pedig Magyarországon bűncselekmény, akkor általában csak nevetnek. Ez is tipikus taxishiéna hozzáállás. Volt, aki egyenesen a lakásomra akart jönni! Megadtam neki a címem, mondván, jöjj! Eddig még nem jött. A magam részéről örülnék, ha autórongálásig, vagy tettlegességig, dulakodásig fajulna a dolog, mert az tökéletesen bemutatná a mai magyar taxitársadalom romlott és züllött állapotát. Ezen változtatni kell! Most már nemcsak taxisofőr, hanem fedett tesztutas is leszek” – jelentette ki Alekosz, a rá jellemző határozottsággal. De persze ez csak az ő véleménye, amit nem árt fenntartással kezelni.

Az egykori valóságshow-hős azt is elárulta, hogy a fenyegetések hatására kedvesével megnézte a Szomszédok egyik ikonikus jelenetét, amikor a Zenthe Ferenc által megformált Taki bácsit lefogták a taxisok!

Láttuk a sorozatban is este, hogy Taki bácsit lefogták a taxisok! Ha már a sorozatban is ez a példa, akkor itt már tényleg baj van. Ezen változtatni kell – mondta eltökélten.

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?