HŰHA

Drogot kerestek a rendőrök: házkutatást tartottak a magyar színész lakásán

Rendőrök lepték el a XII. kerület egyik csendes utcáját, kiderült, egy híres színésznél házkutatást tartott a rendőrség. A Ripost a szomszédoktól úgy tudja, este érkeztek az egyenruhások, akik órákig el sem hagyták a helyszínt. Drogot kerestek.
  • Szerző: Ripost

Buda egyik nyugodt kertvárosi utcájának csendjét másfél hete váratlanul rendőrautók zaja törte meg. Az ott élők látták, amint több rendőr belép a ház kertjébe és becsöngetnek Árpa Attila lakásába.

A %% egy olvasója értesítette a történtekről lapunkat, és elmondta: nem csupán a színésznél tartott zajos buli miatt érkeztek a hatóság emberei. Az ott élő asszony elmondása szerint a rendőrök kábítószert kerestek, ezért házkutatást is tartottak a színésznél.
„Hihetetlen volt az egész!” – kezdte lapunknak a neve elhallgatását kérő asszony.

„Olyan volt, mint egy filmben…

Körülbelül fél hét lehetett, amikor megjelentek a nyomozók az utcában.  Hirtelen berohantak a házba. Mivel érdekelt a dolog, ezért kimentem én is bámészkodni. Láttam, hogy Attilánál dolgoznak. Volt nála egy buli… Mindenki arról beszélt ezután a házban, hogy drogot kerestek a rendőrök” – tette hozzá.

A hölgy elmondása szerint a nyomozók több órán keresztül ki-be járkáltak Árpa Attila lakásába, így minden bizonnyal házkutatást tartottak. A %% munkatársa megkereste Árpa Attilát, aki feszülten nyilatkozott kollégánknak.

„Tudomásom szerint egyelőre nem indult ellenem büntetőeljárás semmilyen ügyben” – közölte a színész-producer, aki arra nem akart válaszolni, miért jártak nála a zsaruk.

Különös, hogy éppen a razzia napján, március 22-én párhuzamosan több drogdílerre is lecsapott a rendőrség. Egy veresegyházi férfit és társát a XII. kerületben kapták el. A másikat pedig Újbudán, tőle vásárolták mindannyian a drogot. A hatóság egy korábbi közleményében azt írta, a dílernél nagyobb mennyiségű kokaint, tablettákat és marihuánát találtak.

„A rendőrök az elfogott férfi lakásán 140 gramm kokaint, több mint 80 gramm amfetamint, 15 gramm egyéb kristályos állagú, kábítószergyanús anyagot, valamint tablettákat és zöld növényi törmeléket találtak. A kábítószereken és kábítószergyanús anyagokon túl a nyomozók a kábítószerek adagolásához használatos eszközöket, közel másfél millió forintot és 3000 eurót is lefoglaltak” – írja a rendőrség, hozzátéve, hogy a nyomozás során beszerzett adatok alapján még egy helyen razziáztak. Ez lehetett Árpa lakása.

„Még aznap Budapesten a XII. kerületben elfogtak egy nőt és három férfit is, akiket kábítószer-fogyasztás és -birtoklás miatt állítottak elő. Õket kábítószer-birtoklás vétségének megalapozott gyanúja miatt hallgatták ki gyanúsítottként” – áll a rendőrségi közleményben.

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?