HŰHA

David Copperfield megmutatja a Hello!-nak a mágikus Álmok Szigetét

A legendás illuzionista nem sajnálta a pénzt, hogy álmai szigete minden szempontból a világ egyik legtökéletesebb helye legyen. Tökéletességre törekedett itt is, akárcsak híres produkcióiban.
  • Szerző: Ripost

Egyszer volt, hol nem volt egy mesebeli sziget, valahol a déli Bahamákon, amit Musha Cay néven jegyeztek fel már Kolumbusz hajósai. Csak kevesen ismerhették a csodát, az Álmok Szigetét, az igazi érintetlen földi paradicsomot. Ember ritkán járt erre, tulajdonképpen lakatlannak volt mondható. Míg egy nap felfedezte magának a világ leghíresebb varázslója. Pálcájával épp csak suhintott néhányat és a csoda az ölébe hullt. David Copperfield már az első percben tudta, hogy megtalálta a Földi Mennyországot.

“Már gyerekkoromtól egy szigetről ábrándoztam. Egy saját szigetről, mint a legtöbb álmodozó gyerek. Évtizedeken át kerestem a tökéletes helyet, amit nem is olyan könnyű megtalálni. Végre úgy tűnt, hogy sikerült. Itt álltunk az álom kapujában, de az egyezkedés kudarcba fulladt.  Valahol éreztem, hogy nem szabad feladnom, ezért hát újra kezdtük. Újra, meg újra. És végül 55 millió dollárért egy egész szigetcsoport tulajdonosa lettem, itt a Bahamákon, az Exuma régióban. Át is neveztem a szigeteket nyomban. Most már az a nevük, hogy Copperfield - Öbölszigetek.

További képek a Hello! júniusi számában!

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?