HŰHA

Csak megjátssza a terhességét a sztáranyuka? - Fotó

Egyre többen kérdőjelezik meg Kim Kardashian második terhességének valódiságát, ugyanis a pocakja elég furcsán viselkedik.
  • Szerző: The_M

Az elmúlt másfél évben folyamatosan felütötte a fejét a pletyka, miszerint Kim Kardashian ismét terhes, de a szóbeszédek soha nem igazolódtak be. Amióta viszont tényleg várandós, egyfolytában azzal támadják, hogy csak megjátssza az egészet.

Mindezt Kim pocakjának különös viselkedésével próbálják alátámasztani. Egyesek szerint furcsa, hogy a hasa nem folyamatosan gömbölyödött, hanem egyik napról a másikra, egyszer csak hatalmas lett. A másik furcsaság, hogy a reality királynő hasa sokkal kisebb a nappali órákban, amikor az utcán fotózzák a paparazzik, mint esténként, amikor magáról készít szelfiket otthon. Pedig a képeken ugyanazokban a ruhákban látható.

Ezekből a jelekből az internetezők jelentős része úgy gondolja, hogy Kim csak kitömi a ruháit, és igazából nem is állapotos. A második gyerekét pedig egy béranya hordja ki valójában, akit Kanye West egyik lakásában bújtatnak.

A nappali pocak

Az esti pocak

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?