HŰHA

Britney Spears kifakadt: A szüleimnek a sitten kéne lenniük, még az anyámnak is

Az énekesnő keményen kiállt magáért, miután 13 év alatt „szabadult” szülei zsarnoki gyámsága alól.
  • Szerző: Doris

Amikor Britney Spears 1998-ban berobbant a köztudatba és a popzene körülrajongott hercegnőjévé vált, mindenki azt hitte, hogy tündérmesébe illő a kapcsolata a szüleivel, Lynn és Jamie Spearsszel. Ez azonban csak egy, a külvilág felé vetített álca volt, Brit már akkor is súlyos traumákat cipelt, terrorban tartották.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Britney Spears kifakadt: A szüleimnek a sitten kéne lenniük, még az anyámnak is

Fotó: Instagram

Hivatalosan 2008-ban került édesapja, valamint akkori ügyvédje, Andrew Wallet gyámsága alá, miután a 2008. január 31-én a Ronald Reagan UCLA Medical Center pszichiátriai osztályára kellett szállítani. Február 6-án engedték ki. Onnantól kezdve megváltozott az élete, egyetlen önálló döntést sem hozhatott és a „kincsesláda” kulcsa is az apjánál volt – írja a Mirror.

Ez a rendkívül nehéz időszak a múlt héten ért véget, 13 hányattatott év után. Britney immár szabad, ami részben a rajongóknak is köszönhető, akik 2019-ben elindították a FreeBritney mozgalmat, hogy segítsenek a sztárnak.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Britney Spears (@britneyspears) által megosztott bejegyzés

A 39 éves énekesnő egy velős Instagram-posztban mondott köszönetet a rajongóknak, a szüleiről pedig azt mondta, hogy börtönben kéne lenniük.

„Hálás vagyok azért, hogy végre nőnek érezhetem magam. Tizenhárom év után vezethetem a saját autómat, saját bankkártyám van, azt csinálok, amit akarok. Ezek az élet apró dolgai, amik mások számára teljesen természetesek, számomra viszont nem voltak azok. Az én rajongóim a legkirályabbak! Évekig éltem szótlanul, fenyegetve éreztem magam, nem figyelt rám senki. A rajongóim mentették meg az életem, ez teljesen biztos” – kezdte Britney, majd kitért a szüleire.

„A szüleimnek a sitten kéne lenniük, még az anyámnak is, aki olyan elhivatottan jár templomba” – fogalmazott Brit, utalva arra, hogy többé nem marad csöndben csak azért, hogy fenntartsa a családi (látszat)békét.

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?