HŰHA

Bolti eladó lett Singh Viki: itt dolgozik most!

Szentendre szívében nyitott saját üzletet Singh Viki! Az énekesnő az óváros egyik népszerű utcájában talált rá az apró helyiségre, elszántságának köszönhetően pedig egy héttel később meg is nyithatta az üzletet.
  • Szerző:

Apró ékszerdoboz a népszerű szentendrei turistautcában az a butik, amit Singh Viki nyitott egy hirtelen elhatározásból.

Bár az énekesnő mindig is fontosnak tartotta, hogy több lábon álljon, webshopját eddig inkább hobbiként üzemeltette. Egy hétvégi kirándulás során azonban meglátta a tíz négyzetméteres kiadó üzlethelyiséget, és ez mindent megváltoztatott.

Fotó: Szabolcs László

„Egész életemben tudtam, hogy a showbiznisz világa nem egy biztos pont. A karrierem során kislány koromtól kezdve rengeteg nehézséggel, kudarccal kellett megküzdenem. Nem jött könnyen a siker, mindenért megharcoltam, és bár mostanra befutott énekesnővé váltam, tudom, hogy ez az a világ, ahol egyik napról a másikra bármi változhat jó vagy rossz irányba. Többek között ezért is kezdtem évekkel ezelőtt tanítani, ami jó döntés volt, hiszen a kitartó tanítványaim közül sokan elismert zenészekké váltak. A ruhaüzlet nyitása egy hirtelen ötlet volt, egy vasárnapi séta alkalmával vettem észre a helyiséget, és a párom, Tomi biztatására rögtön felhívtam a tulajdonost, aki nagyon segítőkész volt. Ezután szó szerint egy héttel később már megnyitható állapotba került a bolt, mert óriási szerencsével sikerült minden papírmunkát elintéznem és a berendezést is megvettük” – árulta el a Ripost-nak Viki, aki költséghatékony megoldásként a kedvesével és egy barátjukkal intézte a felújítást is.

Az énekesnőt nem rettentette el a férfias munka, örömmel dolgozott sokszor hajnalig a boltban, hogy minden készen álljon a megnyitáshoz. És bár a hivatalos ünnepség csak a hétvégén várható, már most rengetegen látogatnak el a boltba.

„Sokan azért jönnek, mert tudják, hogy én állok a pult mögött, de vannak, akik nagyon meglepődnek, és hirtelen nem is tudják hová tenni, mit keresek itt eladóként” – mondta nevetve Viki.

„Valóban, ez a munka távol áll a showbiznisz csillogó világától, de ezt egyáltalán nem bánom, sőt, úgy érzem, szükségem van erre a polgári foglalkozásra ahhoz, hogy a zenélés valóban a hivatásom, és ne a munkám legyen” – árulta el az énekesnő, aki a jövőben legalább heti háromszor bent dolgozik majd boltban.

Szentendrén képzeli el a jövőjét

Viki Szentendrén nőtt fel, és azt tervezi, hogy néhány éven belül, amikor családalapításra kerül a sor, párjával, Tamással visszaköltöznek a festői szépségű városba. „Nagyon szeretem a hangulatos kis utcákat, a csendes környéket és azt, hogy itt tényleg mindent átsző a művészet, hiszen rengeteg művész él itt. Egyelőre a belvárosban élünk egy igazán szép környéken, de örülnék, ha egyszer végleg visszatérhetnénk ide” – fogalmazott az énekesnő.

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?