HŰHA

Bangó Margitról írja a szakdolgozatát egy amerikai egyetemista

Hamarosan az egyik amerikai egyetemen is olvashatnak Bangó Margitról, ugyanis egy magyar diák az énekesnőről írja a disszertációját.
  • Szerző: Ripost

Bangó Margit segítségét kérte egy tengerentúli egyetemista! A magyar lány már évek óta Amerikában tanul, most pedig a Kossuth-díjas előadóművészt is felkereste, hiszen a szakdolgozatában Margit is fontos szerepet kap.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Ripost / Markovics Gábor

A -nak az énekesnő elárulta: örömmel fogadta el a felkérést, és otthonában is szívesen vendégül látja majd a diákot.

„Megtiszteltetés volt számomra, mikor felkeresett egy amerikai egyetemen tanuló magyar lány, hogy engem választott a disszertációja témájának. Nem volt kérdés, hogy segítek neki: tárt karokkal várom, vendégül látjuk. Személyesen szeretném őt segíteni! Most ez a fránya járvány közbeszólt, nem tud hazajönni, de ahogy vége ennek az egésznek mindenben támogatom. Akár egy hétig is nálunk lehet!” – mesélte mosolyogva lapunknak a Kossuth-díjas előadóművész, aki már több fiatalnak is segített az elmúlt években. Őket szintén az otthonában fogadta.

„Már többször voltak nálam fiatalok, akik szintén a disszertációjukhoz kértek segítséget. Még korábban négy egyetemista jött hozzám, egész nap ott voltak, én pedig igyekeztem a legfontosabb információkat átadni. Nagyon jól esik, hogy megtisztelnek a bizalmukkal, és örömmel segítek nekik” – jelentette ki Margit, aki természetesen a jövőben is szívesen látja vendégül a fiatalokat, és mesél a családi hagyományaikról, szokásaikról illetve a zenéről.

Hamarosan karanténba vonul

A Kossuth-díjas előadóművész lapunknak elárulta, félti szeretteit a világjárvány közepén, ezért mindent elkövet a családja egészségéért. Ha szükséges, azonnal önkéntes karanténba vonulnak.

„Nincs ezen mit szépíteni, hiszen itt a második hullám... Én visszafogtam már teljesen magam: nincs meg az a szabad mozgásom, ami eddig volt. Lassan fogom magam, bezárom a kaput és karanténba vonulunk” – mondta a -nak Bangó.

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?