HŰHA

Komoly célt tűzött ki a magyar humorista: erre készül

Bagi Iván szeretné, ha visszaállna a régi rend az életében.
  • Szerző: RIPOST

Komoly célt tűzött ki magának Bagi Iván! A humorista gőzerővel készül a legújabb Bagi-Nacsa produkcióra, és verseskötete is hamarosan megjelenik. Ám a munka mellett egy másik dolog is prioritást élvez Iván életében, ami nem más, mint a fogyókúra.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Sulyok László / Ripost

„Ami most fontos az életemben, az a fogyókúra. Sajnos a nyáron felszökött rám pár plusz kiló” – kezdte a -nak Iván, aki rendkívül elszánt a diétával kapcsolatban. Célja, hogy rövid időn belül megszabaduljon 5-10 kilótól. A humoristának ráadásul szerencséje van, hiszen jó pár technika lapul a tarsolyában, amit kamatoztatni tud a fogyókúra során.

„Nekem eddig két dolog jött be. Az egyik, hogy a szénhidrátot elhagyom, a másik pedig az, hogy csak kétszer étkezem egy nap. Utóbbinak az a lényege, hogy minél több idő teljen el úgy, hogy nem eszek” – mondta a humorista. Szerinte a megfelelő diétához elengedhetetlen a testmozgás, leginkább a szabadban szeret sétálni, ahol a napi 7 km-t becsületesen megcsinálja. Bagi emellett azt is kifejtette, mi az, ami motiválja a célja elérésében.

„Emlékszem, amikor az Olivér először soványabb lett, mint én, az akkori producerünk azt mondta, hogy egy évszázados tabu dőlt le. Addig én voltam a soványabb Terence Hill, Olivér pedig a Bud Spencer. Most fej-fej mellett haladunk. Én örülnék neki, ha helyre állna a világ rendje, és újra Olivér lenne a súlyosabb. Szerintem neki ez jobban áll, ha van rajta egy kis felesleg, nekem viszont nem annyira” – mondta mosolyogva Iván.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?