HŰHA

Apja mutatta be szerelmének a TV2 sztárját!

A Sztárban Sztárban tér vissza anyacsatornájához Szőcs Reni, akivel az elmúlt két évben nagyot fordult a világ. Szakítása után rátalált a szerelem, új kedvesével másfél éve boldog párkapcsolatban él. A Star Academy győztese a Ripostnak beszélt arról, hogyan alakul az élete.
  • Szerző: Ripost

Szőcs Reni szerencsés lány, hiszen az ő családjukban rendhagyó módon nem volt kínos feszengés, amikor bemutatta a párját az édesapjának. Reni apukája ugyanis hamarabb ismerte a fiút, mint maga a lány! Sőt, az énekesnő gyakorlatilag a szülői behatásnak köszönheti, hogy rátalált a szerelem.

"A páromat apukám révén ismertem meg. Õ is csíkszeredai, mint én, és édesapámmal közös dzsúdócsoportba jártak. Így ő már hamarabb ismerte a barátomat, mint én" - mondta el a %%-nak Reni.

Az énekesnő ráadásul nem hagyományos módon randizott először a párjával: az ilyenkor szokásos romantikus vacsora vagy séta helyett rögtön több órát kellett eltölteniük együtt.

"Márk Budapesten tanult, és mivel én a Star Academy után fel akartam költözni a fővárosba, felajánlotta, hogy megveszi a vonatjegyemet és elkísér. Csíkszeredától Budapestig tizenöt óra az út, szóval az elején kicsit aggódtam, hogy milyen lesz."

És ezeket olvastad már?