HŰHA

Alekosz kiakadt a nőkre: mindenki vesztes, aki nem ismer

Alekosz végleg megelégelte, hogy a szebbik nem képviselői valamilyen okból messze elkerülik impozáns érdi rezidenciáját, és a társaságára sem vágynak.
címkék:
  • Szerző: Doris

Alekosz nem tagadja, egyre nehezebben viseli a kínzó egyedüllétet, valamint azt, hogy bárhogy is szeretne egy hölgytársaságot, érdi rezidenciájában már rég csendült fel női kacaj.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

alekosz

Fotó: Facebook

A görög származású, különös eszmefuttatásairól elhíresült Alekosz oldalán néhány hónappal ezelőtt még feltűnt egy fiatal és kifejezetten csinos szőkeség, ám mára már ő is elillant. Az egykori valóságshow-hős lelkében most a csalódottság az úr!

„Megértettem, hogy miért nem akarnak a nők. Gróf vagyok! Tele arisztokratikus vonásokkal, egyedi, kifinomult stílussal, finom eleganciával. Kommunikációban is egy egészen más kulturális holdudvarhoz tartozom, finom ember vagyok. Gondolkodásmódom érdekes, misztikus. Kedvelem a finom dolgokat, a finom holmikat. Zenei vonalon sem tamtamdobot hallgatok. Whisky-vel és szivarral, bakeliten Gerendás Pétert forgatok” – kezdte az önmagát igencsak jó színben feltüntető Alekosz, aki rátért otthona ékességeire és a kulináris élvezetekre is, amit biztosítani tudna egy hölgynek.

„Lakásom hangulata klasszikus, előkelő kastélyszálló hangulatát kölcsönzi a nemlétező hölgyvendégnek, akit vodkanarancs helyett rangos rummal kínálok. Gasztronómiában előtérbe helyezem a vadételeket, amelyeket magam készítek el. A vargányagomba sohasem maradhat el. Grill és bogrács. Kertészként saját magam gondozom a birtokomat. A növényeket, fákat, bokrokat én telepítem. A füvet hetente levágom. Az ezüsthárs alatt pálinkázom” – festette le Alekosz a versbe illő képet.

„Levonva tehát a szomorú konzekvenciát, sajnos itt már hölgytársaság nem lesz. Ezt a dolgot sajnos nem lehet megváltoztatni. Örökre így marad” – búcsúzott a szomorú gróf.

A ezek után megkereste Alekoszt, hogy mélyebb betekintést nyerjünk arról, mi zajlik a lelkében, miért ez a nagy csalódottság a női nemben.

„A nők gyávaságát, fantáziátlanságát sajnos ki kell mondani. Butaságukat jól példázza, hogy amikor randevúra hívom őket, és rájuk írok, ahelyett, hogy a levélre válaszolnának, kifotózzák azt, és felteszik az internetre. Ilyenkor nem tudom eldönteni, bepereljem, vagy randira hívjam-e. Ha ennyire rajong értem, hogy a neki írt levelemmel dicsekszik, miért nem találkozik velem? Azt hiszem, mindenki vesztes, aki nem ismer” – zárta le a beszélgetést Alekosz, a magányos gróf, aki már lemondott a múzsáról.

címkék:
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?