HŰHA

A koronavírus mindent felülírt: sorozatsztár lett dr. Szlávik János

A neves infektológus szakorvos egy számára teljesen új világban próbálta ki magát, és ezt hamarosan a nézők is láthatják.

Ha már a koronavírus megjelent Csillagkúton, akkor dr. Szlávik Jánosnak is ott a helye! A neves infektológus ugyanis szerepet kapott a Jóban Rosszban című sorozatban, amelynek cselekménye jelenleg igazodik a való élethez: a szereplők a koronavírussal küzdenek a SuperTV2 kórházsorozatában.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: TV2

A Dél-pesti Centrumkórház infektológusa tizenöt évvel ezelőtt már járt a forgatáson, ő és néhány kollégája tanították meg akkoriban a színészeknek a sorozatban látható orvosi fogásokat. A jelenlegi alkalommal azonban Szlávik a kamerák előtt is kipróbálta magát: saját magát alakítja.

„Több órán keresztül tartott, míg megszoktam ezt az új helyzetet. Izgultam, mert nem volt olyan egyszerű megtanulni a leírt szöveget, viszont mindenki rendkívül türelmes és kedves volt velem, szóval végül sikerült” – mondta el a Mokkában Szlávik, aki a jó hangulatú forgatás ellenére úgy döntött, nem vált szakmát.

Fotó: TV2

„Sok minden lennék, de színész soha nem! Inkább megmaradok a kaptafánál, de ha lesz második hullám, szívesen megyek vissza forgatni” – viccelődött az infektológus.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?