HŰHA

A királynő beadta a derekát, Meghan újra instázhat

A hercegi pár fokozatosan szakad el Cambridge hercegétől és hercegnéjétől, mielőtt megérkezne a baba.
  • Szerző: Ripost

Saját Instagram-oldalt indított Sussex hercege és hercegnéje, a Vilmostól és Katalintól való elválás egyik lépéseként. A hercegek és hercegnék fotóit eddig ugyanis a közös, Kensington Royal nevű profillal töltötték fel, de kedden elindult a Sussex Royal nevű oldal is - írja a Daily Mail.

Harry herceg és Meghan hercegné együtt üdvözölték követőiket és egy olyan fotót is megosztottak, amelyet eddig még sosem láthattunk tavalyi Fidzsibe tett látogatásukról. A képeket egyébként a hercegi pár közös és egyéni utazásaiból válogatták össze, található az Egyesült Királyságba tett útjukról, de marokkói és sydney-i látogatásukról is fotó a lapozható albumban:

Az első bejegyzésben közösen üdvözölték követőiket és előre is megköszönték támogatásukat. Harrynek és Meghannak napokon belül megszületik első gyermeke és elköltöznek a Kensington-palotából, így az Instagram fiók is önállósodásuk egyik részének tekinthető. A profilt ugyan csak kedden indították, de már most is 2 millió követője van.

Meghannak még színésznőként volt hivatalos Instagram-oldala, de törölnie kellett királynői parancsra, aminek nagyon nem örült. Majd kiderült, hogy álnéven fent van a közösségi oldalon, de a rajongók lebuktatták, így azt a profilt is törölte.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?