HŰHA

50 évesen is ugyanolyan vadító Claudia, mint 25 éve

Ránézésre senki meg nem mondaná, hogy már 50 esztendős a legendás német topmodell, ugyanis évtizedek óta nem változott semmit a külseje.
  • Szerző: The_M

Amikor 17 éves korában egy klubban felfedezte egy ügynök, Claudia Schiffer meg volt győződve arról, hogy a neki szerződést kínáló divatcég óriási hibát követ el, mert egy csúnya, csontsovány lány alkalmatlan a kifutókra.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Nos, Claudia soha nem tévedett ekkorát, hiszen hamarosan már a divatpápa, Karl Lagerfeld múzsája volt, és karrierje első éveiben a legnagyobb márkák reklámarcaként találkozhattunk vele világszerte. De hiába lett ő a kilencvenes évek szőke szépségideálja, és Németország addigi legnagyobb világsztárja, továbbra is önbizalom hiányos, félénk lány maradt. Illetve a modellszakma ártatlan angyala, ő ugyanis soha nem ivott vagy drogozott, de plasztikai sebésznél sem járt.

Sőt még a sminket is kerülte, és ezek mind hozzájárultak ahhoz, hogy az öregedés minden nyoma elkerülje.

A kilencvenes évek óta ugyanúgy néz ki, pedig most töltötte be az 50-et.

Mindezt úgy, hogy 18 éve már nem a külsejéből él, így az sem lenne túl nagy csapás számára, ha a korának megfelelően nézne ki.

Egyvalami azonban nagyon megváltozott Claudiával kapcsolatban. Amióta csak hobbi számára a modellkedés, és főállású anyaként neveli két gyerekét egy angol kisvárosi birtokon, végre magabiztos, és úgy érzi, ott van, ahol lennie kell. Ellentétben azzal, amikor a kifutón és a kamerák előtt pózolt.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?