HŰHA

Hoppá: Anya-lánya szexbe keveredett Curtis

Ha Curtis exét zavarja, hogy gyermeke apja már tovább lépett, akkor jobban teszi, ha péntek este nem kapcsol a Life TV-re.
  • Szerző:

Curtis örömmel mondott igent arra, hogy ő legyen az Összezárva Hajdú Péterrel című műsor első vendége, de arra biztosan nem számított, hogy miután a műsorvezető egy játék során legurít pár felest, terítékre kerül a szexuális élete. Persze, csupán nézőpont kérdése, hogy a téma kellemetlen-e, vagy éppen büszke lehet magára Curtis, hiszen amit tett, az igencsak gyakori témája a felnőttfilmeknek.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Hogy Hajdú Péter miért is tette fel a kérdést, azt ne is firtassuk, de tény, hogy ráhibázott, hiszen Curtis bevallotta, vele bizony megesett, hogy egy paplan alatt találta magát egy dögös ötvenes anyukával és annak lányával. „Életem legkeményebb élménye volt az az este. Az anyuka hívott át magukhoz, de én végül a lányával keveredtem szobára. Buliztunk így is úgy is, kvázi elkezdődött a szex. Egyszer csak az anyja benyitott meztelenül és elkezdte instruálni a lányát. A kedves mama egyébként egy ötvenes nő volt, de az a jófajta ötvenes” - vallotta be Curtis a kamerák előtt.

Ennek a rövidke, de annál pikánsabb történetnek a fényében megállapítható, hogy Curtis már ifjonti éveiben is igen nagytermészetű fickó volt. Így nem csoda, hogy alig pár hónappal azután, hogy szakítottak gyermeke anyjával, máris megjelent néhány fotó, ami bizonyítja, hogy a rapper nem magányosan tölti az éjszakáit.

Az Összezárva Hajdú Péterrel első adásában egyébként megismerhetjük a rapper érzékeny oldalát is, hogy miért fakadt sírva a kanapén ülve, az kiderül péntek este a Life TV képernyőjén.

Krisztike érezte, hogy Curtis már továbblépett

A napokban robbant a hír, hogy Curtis és egy válogatott kosárlabdázó hölgy között komolyra fordulhattak a dolgok. Élőszőr egy partin jelentek meg együtt, majd egy reggel együtt léptek ki Curtis otthonának kapuján. A rapper ugyan tagadja, hogy egyéjszakás kalandnál több lenne köztük, de Krisztike szerint ennél többről van szó. „Azért is éreztem, hogy van neki valaki, mert napi szinten kapcsolatban voltunk, ami az utóbbi időben megszakad. Nyilván azért a nők nem hülyék. Szóvá is tettem neki, de ő tagadta”- mondta Krisztike a Tények Pluszban.

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?