SZTÁR

Híres énekesekkel duetteznek a Sztárban Sztár leszek! finalistái

Ma kiderül, ki lesz a legsokoldalúbb énekes, hiszen véget ér a Sztárban Sztár leszek!.
  • Szerző:

Az utolsó Sztárban Sztár leszek! adásban sem fogunk unatkozni.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Markovics Gábor

A négy döntős először szóló, majd duettprodukciókkal mérettetik meg a négytagú zsűri és a közönség előtt. A magánszámokban olyan nagyságokat kell majd megformálniuk, mint Michael Jackson vagy Whitney Houston. Rögtön ezután, a közönség örömére, hazánk hírességei is színpadra lépnek.

Sebestyén Katja Rigó Jancsival, Feng Ya Ou Király lIndával, Békefi Viktória Ganxsta Zoleeval, Tasnádi Bence pedig Janicsák Vecával énekel majd együtt. Egy Ákos dalt adnak elő, amelyben annak idején Veca volt a népszerű énekes partnere. Most Bence bújhat majd Ákos bőrébe és szerencséjére Veca vele lesz a színpadon.

„Szórakoztató feladat lesz Ákost alakítani. Ő egy nagyon fegyelmezett és profi énekes. Semmi nem történik véletlenül a színpadon, ha ő áll rajta. Ákos nem maníros, tisztán énekel és van karaktere. Nagyon jellegzetes a hangja, hatalmas kihívás ez nekem. Úgy érzem, a döntőben kockáztatni kell, mindent fel kell tenni egy lapra” – jelentette ki Tasnádi Bence, aki nagyon boldog, hogy egészen a verseny végéig eljutott.

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?