LELKIZŐ

Pokoli fájdalmak gyötrik a koronavírusos Gáspár Zsoltit

Gáspár Zsolti 5 napja betegedett meg és azóta megjárta az intenzív osztályt is. Bár állapota javult valamennyit, továbbra is szenved a koronavírus agresszív tüneteitől.
  • Szerző: Buster

Gáspár Zsolti beszélni is csak nehezen tud, mióta múlt hét pénteken kitörtek rajta a koronavírus-fertőzés tünetei. Zsolti aznap kórházba is került, ahol intenzív osztályon kezelték.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Gáspár Zsolti koronavírusos

Gáspár Zsolti pokolian érzi magát

A roma showman néhány napja már otthonában lábadozik, de a tünetei nem szűnnek. Időnként felszökik a láza, ízületi fájdalmai pedig gyakorlatilag folyamatosak. „Nagyon nem vagyok jól sajnos. Mozdulni sem tudok, olyan fájdalmaim vannak. Tegnap este pedig azt éreztem, hogy lángol a vérem. A felségem vizes lepedőbe csavart, úgy tudta levinni a lázamat. Pontosan úgy érzem magam, mintha összevertek volna!” - fakadt ki Zsolti, aki csak annak örül, hogy közvetlen családtagjainál nem ilyen erővel jelentkeztek a tünetek.

„Szerencsére a feleségem és a gyerekek is jól vannak, aminek nagyon örülök, mert nem szeretném, ha ők is így szenvednének, mint én. Apám is viszonylag jól van, így érte sem kell annyira aggódnom”- árulta el a -nak Zsolti.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?