LELKIZŐ

Gáspár Győző: Ennek akkor lesz vége, ha lelőnek

Győzikénél betelt a pohár. Úgy érzi, valakinek az útjában áll és tehet bármit, el akarják őt tiporni...
  • Szerző:

A Nógrád Megyei Főügyészség éppen egy hete emelet vádat Gáspár Győző ellen jelentős vagyoni hátrányt okozó, üzletszerűen elkövetett költségvetési csalás miatt. A vádiratban csak pénzbüntetés kiszabását indítványozzák, mivel Győzike az ügyben felmerülő több mint 19 milliós kárt még tavaly szeptemberben megfizette. A showman éppen ezért nem érti miért került most elő az ügye. Azt gyanítja, hogy valakinek nagyon szúrhatja a szemét.

Fotó: Sulyok László

„Kezdjük ott, hogy eleve szó sem volt arról, hogy bármilyen autókat behoztam volna az országba 2012 és 2016 között. Egyszerű tartós bérletekről volt szó, de elfogadtam, hogy be kell fizetnem 19 milliót és meg is tettem. Ezért nem tudok másra gondolni, csak arra, hogy valamilyen nagy hatalmú embert megbánthattam valamivel, ezért bármi áron tönkre akar tenni!”

- fakadt ki lapunknak Gáspár Győző, aki már nem tudja, mit tehetne, hogy ne kerüljön folyton nehéz helyzetbe az adóhatóságnál.

„Tehetek bármit én már adócsaló leszek az egész ország szemében, akkor is, ha végül felmentenek. Hergelik ellenem az embereket és ez a hercehurca nagyon megvisel engem és persze a családom többi tagját is. Amikor már éppen kezdenek rendbe jönni a dolgaink, akkor mindig előhúznak valamit a kalapból. Ki merem mondani, hogy áldozat vagyok és attól tartok, hogy ennek az egésznek csak akkor lesz vége, ha lelőnek…”

- fakadt ki Győzike, aki hozzátette, az ügy kapcsán most újra vizsgálat indult édesapja, Evelin lánya és testvére ellen is.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?