SZTÁR

Gáspár Evelin: Senki nem vett nekem luxusautót

A fiatal lány nincs rászorulva arra, hogy bárki milliós értékekkel lepje meg.
  • Szerző: Buster

Gáspár Evelin csak nevet a születésnapján róla megjelent cikkeken, amelyek arról szólnak, hogy egy méregdrága luxusautót kapott ajándékba. Az ugyan igaz, hogy lecserélte felső kategóriás járgányát egy újabb modellre, de a különbözetet ő maga fizette ki. És nem csak ezzel lepte meg saját magát…

„Sejtettem, hogy kavicsot dobok a tóba a posztommal és azonnal el is indultak a találgatások, vajon kitől kaptam az új autót. Nos, nem a szüleimtől, hiszen mindenki tudhatja, hogy náluk most nincs kolbászból a kerítés„ – kezdte Evelin aki egészen mostanáig nem nyúlt az Ázsia Expressz 2-ért kapott pénzéhez és szépen spórolt Instagram oldalának bevételeiből is.

„A lényeg, hogy eladtam az ötéves autómat és kipótoltam a pénzt. Így lett új autóm. Egyébként az első lakásomat is eladtam és vettem egy másikat, amit éppen felújítok. Szerintem nem akkora probléma, hogy 26 évesen megtanultam a saját lábamon állni és nem támaszkodom a szüleimre”- jelentette ki a fiatal lány, aki azóta le is törölte oldaláról az új autót ábrázoló fényképet.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?