Létrehozva: 2020.03.23.

Szigorú intézkedések a Gáspár családban: Pálinkával a vírus ellen

Győző papa nemrég mindenkire kötelező érvényű intézkedést hozott meg a koronavírus-járvány kapcsán.

Az Ázsai Expresszben láthattuk, hogy Gáspár Evelin útitársaként nincs olyan helyzet, amiben ne találná fel magát Győzike testvére. Gáspár Zsolti a koronavírus-világjárvány miatt elrendelt óvintézkedéseket komolyan veszi, extrém módon védi meg magát és persze családját a vírustól. Úgy döntött, hogy a sokak által „magyar csodaszerként” ismert házi pálinkát külsőleg és belsőleg is beveti a védekezésben. Hogy ezzel a vírust belsőleg el tudja-e pusztítani, azzal kapcsolatban vélhetően vitába kerülne a szakemberekkel, de a „pálinkás óvintézkedésnek” köszönhetően a jókedv bizonyára garantált a családban.

Fotó: Keller Mátyás / Ripost

„Édesapám a napokban összehívta a családi „közgyűlést”. Győző papa mindenkinek adott jó pár üveget a saját pálinkájából. Úgy rendelkezett, hogy – a rendszeres kézmosás és kézfertőtlenítés mellett – minden felnőtt napi három kupicát igyon meg belőle a járvány idején. Azt is kikötötte, ha elkerülhetetlen, hogy idegent fogadjunk az otthonunkba, őt se engedjük el anélkül, hogy ne kortyolna belőle”

– kezdte a Ripost-nak Gáspár Zsolti, aki bizony nem elégszik meg annyival, hogy néha felhajt egy felest apja „varázsitalából”.

 

„Lehet, hogy kicsit túllövök a célon, de szerintem apám pálinkája nem csak belülről, de kívülről is megvéd minket. Nem csak finom, de olyan foka van, hogy az ember haja begöndörödik tőle, szóval biztos, hogy fertőtlenít mindent, amihez csak hozzáér”

– magyarázta Zsolti, aki nem viccelt, hiszen szó szerint mindent fertőtlenít a nemes nedűvel.

„Mit bánom én, ha ezért bárki kinevet! Óránként áttörlöm pálinkával a ház kilincseit, de még az autó kormányát is ezzel fertőtlenítem, mielőtt beülök. Sőt, áttörlöm vele a papucsot is, ha kint jártam a kertben és már az összes cipőt is fertőtlenítettem. Egyébként minden lehetséges módon vigyázunk magunkra és a szeretteinkre. Lehetőség szerint csak egymás kapujáig megyünk és naponta elkiabáljuk egymásnak, hogy kivel mi a helyzet. Nagyon komolyan vesszük a rendelkezéseket és különösen odafigyelünk az idősebb rokonokra”

– szögezte le Gáspár Zsolti, aki azt tervezi, hogy kedvenc fekete birkáját is behozza a mezőről, hogy ne kelljen hozzá minden nap kimennie. Béci így hamarosan a családi ház kertjébe költözik.

 

Győző papa köszönetet mond a cigányságnak A Gáspár család feje, idősebb Gáspár Győző arra kérte lapunkat, hogy tolmácsolhassa háláját a hazai roma közösségnek, amiért véleménye szerint nagyon fegyelmezetten viselkednek a járvány idején. „Nagyon büszke vagyok a cigányokra! Itt a környékünkön azt látom, hogy nagyon fegyelmezetten viselkednek és egymást támogatják ezekben a nehéz időkben. Azt tapasztalom, hogy igyekeznek minden, a kormány által kiadott rendelkezést betűről-betűre betartani, talán még jobban is, mint a magyarok. Arra kérem őket, hogy továbbra is így járjanak el és minden szabályt maradéktalanul tartsanak be!” – mondta a családfő.

 

Fotó: Gáspár Zsolti Bevásárol az időseknek Zsolti szívén viseli az idősek sorsát, ezért úgy döntött, hogy felkeresi a falubélieket és felajánlja szolgálatait. Győzike testvére is él családjával, ahol sok az egyedülálló idős ember. Ha kell, bevásárol, elmegy a patikába, segít, amiben csak tud. Így mutat példát a koronavírus-járvány idején.

 

Ez is érdekelhet

origo.hu

Óriási meglepetés: nem lesz ott a foci-Eb-n a korábbi győztes

origo.hu

Magyar Péter ámokfutása börtönben érhet véget

borsonline.hu

Közös fotóval jelentette be Krausz Gábor és Mikes Anna: vége

hirtv.hu

Műsorváltozás: 21 órától a Varga Judit-interjú a HírTV műsorán

ripost.hu

3 előre elkészíthető, isteni saláta a húsvéti asztalra

vg.hu

Reagált a Budapest Airport a 729 forintos bőrönd-kiárusításra

origo.hu

Németország döbbenetes háborús bejelentése, minden megváltozik

mindmegette.hu

Egyszerűen nagyszerű kevert tésztás húsvéti sütemény

ripost.hu

Modellkarrierrel kacérkodik Hernádi Judit lánya

vg.hu

Hörmann: Egy családias nagyvállalat alapja a bizalom-podcast ( hirdetés)

ripost.hu

A síron túlról üzent Diana, ez jelenti Károly uralkodásának végét

ripost.hu

Váratlan fordulat: Harry ülhet a trónra a nagybeteg Katalin miatt

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

SZTÁR

Modellkarrierrel kacérkodik Hernádi Judit lánya

SZTÁR

Megható fotó, így öleli kislányát Hosszú Katinka

SZTÁR

A Next Top Model Hungary stylistja: a modellek hibája néha tervezett

SZTÁR

Rúzsa Magdi és Kylie Minouge ugyanolyan ruhában pózol

SZTÁR

Budavári Fülöp szinte mindent megenged a kutyusának

SZTÁR

Gyanús jelek: szövődmények alakultak ki Katalin hercegnénél?

SZTÁR

"Nyafi kukac" - kíméletlen őszinteséggel jellemezte magát Rácz-Gyuricza Dóra

SZTÁR

A TV2 csodás sztárpárjának elváltak útjai