FÜLES

30 évet ajánlott az ügyészség VV Fanni gyilkosának

Ha mindent beismer, és lemond a tárgyalásról való jogáról, akkor életfogytig tartó fegyházbüntetést kap, melyből 30 év múlva szabadulhat.
  • Szerző: Ripost

Megkezdődött a Fővárosi Törvényszéken a VV Fanni-gyilkosság tárgyalása. B. László nagybátyjával érkezett a bíróságra, és senkivel nem állt szóba a tárgyalás előtt.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

A vádiratból kiderült: 2017 telén igencsak megszorult anyagilag, mivel állása nem volt, és folyamatos költekezései miatt adósságokat halmozott fel. Ráadásul a barátnőjénél sem állt jól a szénája, és egy költséges külföldi úttal szerette volna kiengesztelni.

Egy ismerősétől hallott az escortként dolgozó Novozánszki Fanniról, és arról, hogy tervezett plasztikai műtétje miatt nagyobb összeget halmozott fel a lakásában. Megkereste, és bejelentkezett nála mint kuncsaft, majd a lakásán bántalmazta őt, amibe legkésőbb egy órán belül belehalt.

A mozdulatlan testet B. László a kocsija csomagtartójába tette, ezután Siófokra ment. Még egy telekocsizó utast is szállított, akinek nem tűnt fel az autóban lévő gyanús, mozdulatlan csomag. Az éjszakát a siófoki lakásában töltötte, reggel egy nehezéket kötött Fanni élettelen testére, és hazafele menet a Dunába dobta. Egy nap múlva visszament a lakásba, és még elhozott onnan egy értéktárgyat.

A vád: nyereségvágyból elkövetett emberölés. Ha mindent beismer, és lemond a tárgyalásról való jogáról, akkor életfogytig tartó fegyházbüntetést kap, melyből 30 év múlva szabadulhat. B. László az ajánlatot nem fogadta el.

Nemhogy nem öltem meg, de még bántani se bántottam Fannit

- állította a bíróságon B. László.

Ahogy azt a is megírta, nem ment el VV Fanni édesanyja és édesapja lányuk feltételezett gyilkosának tárgyalására.

„Fanni szülei hosszas vívódás után úgy döntöttek, nem vesznek részt az előkészítő tárgyaláson. Lelkileg egyikük sem kész arra, hogy egy teremben tartózkodjanak azzal az emberrel, akit azzal gyanúsítanak, hogy megölte a lányukat. Fanni anyukája azt mondta nekem, attól fél, hogy lelkileg teljesen összeomlik, ha meglátja B. Lászlót, apukája pedig attól tart, nem tudja kordában tartani az indulatait„ – árulta el dr. Lichy József, aki a Novozánszki család jogi képviseletét látja el az ügyben.

VV Fanni holtteste mindmáig nem került elő.

 

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?