FÜLES

Viszkis: Pokol vár a rabok között Fekete Dávidra

Vége a biztonságos egyedüllétnek, a napokban lejár a 14 napos karantén, Fekete Dávid kikerül a többi rab közé. A Viszkis elmondta, mi vár az énekesre.
  • Szerző: Bors

Két hete volt Fekete Dávidnak felkészülni arra, amire valójában nem lehet: napi 24 órát ezentúl több tucat férfi rab társaságában tölt majd. Mint arról a is beszámolt, Fekete Dávidot május 8-án helyezte letartóztatásba a bíróság, mert az ellene folyó nyomozás akkori adatai szerint százmilliókkal károsította meg az üzleti partnereit. Az egykori Megasztár-énekes egy autókereskedést vezetett, innen adta el és vette meg a kocsikat, fizetni azonban egy ideje nem akart, vagy nem tudott...

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Több tucat károsult tett ezek után feljelentést a rendőrségen, és bár Dávid hitt abban, hogy hamarosan jobbra fordulnak a dolgai, végül a rácsok mögött találta magát, ahova első körben 30 napra zárta a bíróság. A be­zártsághoz nem szokott, jóképű férfira Ambrus Attila szerint nehéz napok várnak. Ambrus, a Viszkis bankrablásért 12 évet töltött rácsok mögött, ha valaki, akkor ő jól ismeri a hazai börtönviszonyokat. Szerinte pokol vár a bűnözők között Fekete Dávidra.

Fekete Dávid egyre több károsultja kerül elő

Fekete Dávid nagy bajba került (Fotó: TV2)

„Börtöne válogatja, hogy milyenek a viszonyok, de abban például biztos vagyok, hogy mostantól pokol vár a börtönben Fekete Dávidra. Nem fizikai értelemben mondom. A haja szála sem fog görbülni” – mondta a Bors megkeresésére Ambrus Attila.

„Nem lenne jó reklám a büntetés-végrehajtásnak, ha egy híres embert véletlenül megvernének a srácok, vagy esetleg egy lecsiszolt fogkefe vége csúszna a lapockái közé. Ilyen biztosan nem fog vele megtörténni. Az viszont igen, hogy bekóstolják majd a fiúk. Meg fogják találni, beszólásokat fog kapni, úgy nevezik majd, hogy „rejtett munkaerő”, ami egy szexuális utalás. Pszichológiai hadviselésnek már ez is elég, nincs az az ember, aki nyugodtan alszik egy olyan közegben, ahol nála kétszer, háromszor nagyobb izommennyiséggel megáldott, kétméteres, tetovált férfiak kerülgetik. A megjelenésük is alkalmas arra, hogy elrettentsék az embert” – mondta a Viszkis.

Ambrus Attila szerint Dávidnak amiatt kell aggódnia, hogy a rabok tudják, hogy gazdasági bűncselekmény miatt van bent.

„A fiúk azt gondolják, hogy aki több száz milliós sikkasztás miatt ül, annak bizonyára van kint pénze elrejtve. Sok pénze. Meg fogják környékezni, legalábbis meg fogják kísérelni a zsarolást. Nem csak őt, kint a családját is” – magyarázta a Viszkis, majd így folytatta:

„A tapasztalataim szerint átlagban havonta 300 ezer forintot „kérnek” egy pénzesnek hitt rabtól az elítéltek, védelemért cserébe. Egyszer egy új zárkatársam úgy jött be, hogy a kezembe nyomott egy arany Rolex órát. Amikor megkérdeztem, hogy ezt miért adja, azt fe­lelte, hogy a régi zárkában is fizetnie kellett a védelemért, gondolta, nálam is így megy a dolog. Nem így ment. De más rabokért egy másodpercre sem vállalnám a felelősséget. Nem lesz könnyű dolga a srácnak, az biztos.”

A Mindmegette karácsonyi ajánlata
Kókusztekercs: ezentúl csak így készítem!
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?