FÜLES

Visszataszító, óriási mocsokban él az ötgyermekes sztáranyuka

Sajnos nem túlzás azt állítani, hogy az egykor impozáns villa a környék szégyenévé vált! Sokan be se tennék a lábukat...
  • Szerző: Doris

Nagyot csalódtak a dús keblű Katie Price rajongói, amikor meglátták a Jordanként is ismert modell villájáról készült legfrissebb képeket.

Az ötgyermekes sztáranyuka még 2014-ben vette meg az angliai Horshamben található birtokot, ami egy darabig valóban fényűzően nézett ki. Pompás kertje volt, a bejárat előtt pedig luxusautók sorakoztak. Nos, sajnos azok az idők elmúltak...

Mára minden növény kiszáradt, elhervadt, a teniszpályát Katie évek óta nem használta, de nem is takaríttatta le, a medence állapotára pedig már talán nincsenek is szavak - írja a Daily Mail.

Ami különösen kiábrándító, hogy a bejárat előtti rész tele van eldobált szeméttel és gyerekjátékokkal, ami elképesztő igénytelenségre vall. Na meg arra, amiről már régóta suttognak! Nevezetesen, hogy Katie súlyos anyagi gondokkal küzd, gyakorlatilag a csőd szélén áll, így egyszerűen nem tudja fenntartani a házat. De akkor miért nem kér segítséget?

Price egyébként februárban belülről is megmutatta a házát egy tévéműsorban, de úgy sem nézett ki jobban. Mindent vastag por borított, a ruhák pedig be voltak hajigálva a sarokba. Amellett, hogy óriási volt a kupi, a műsorvezető a bejárati ajtóhoz közel belelépett egy jókora adag lócitromba.

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?