FÜLES

Visszaéltek Zámbó Jimmy nevével: őrjöng a család

Különös fotót juttatott el szerkesztőségünkbe a Ripost olvasója. A 2001 januárjában elhunyt Zámbó Jimmy arcképe felkerült a legnépszerûbb, telefonra letölthető társkeresőre. A család kegyeletsértőnek és aljas húzásnak tartja, hogy visszaélnek a király fotójával.
  • Szerző: Doris

Áll a bál Zámbó Jimmy családjában! A 18 éve elhunyt énekeslegenda rokonai teljesen kikészültek, amikor kiderült: a király feltűnt az egyik legnépszerűbb netes társkeresőn, a Tinderen! Bár Jimmy valóban imádta a nőket, egyértelmű, hogy valaki nagyon csúnyán visszaélt a fotójával, és ezzel ízléstelen, kegyeletsértő tréfát űz.

„Igencsak meglepődtem, amikor a társkeresőn böngészve váratlanul megtaláltam Jimmy profilját. Jimmy, 61 néven regisztráltak a képével, mintha valóban ő keresné az igaz szerelmet, pedig már tizennyolc éve elhunyt.

Felháborító! Szerintem ezzel súlyos jogsértést követtek el

- háborgott olvasónk.

A %% ezek után megkereste Jimmy lánytestvérét, Zámbó Mariettát, aki teljesen kikelt magából, amikor értesült a történtekről.

Bevallom, eleinte nem is hallottam erről a társkeresőről, én nem foglalkozom ezekkel. De undorító, aljas húzásnak tartom

- kezdte lapunknak Marietta, aki véleményét bővebben is kifejtette a témával kapcsolatban.

Erről a részleteket elolvashatod a %% napilap hétfői számában.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?