FÜLES

Végre: Cáfolta az anorexiáról szóló pletykákat a csinos magyar sztár!

Most ünnepli a születésnapját, ezért jövőbeni terveiről és a rázúduló pletykaáradatról is beszélt.
  • Szerző: Ripost

Nem látszik rajta, de ismét eltelt egy év Dukai Regina életében, most ünnepli a születésnapját.

Regina a %%-nak elmondta, úgy érzi, az idő neki dolgozott, hiszen jobban érzi magát a bőrében, mint valaha.

Maximalista vagyok, sosem elégszem meg azzal, ami van.

Nem szeretek tétlen lenni, ha kitűzök egy célt, azt mindig elérem, utána pedig rögtön valami új kihívásra van szükségem" - árulta el Regina, akinek jövőbeni tervei között egy saját receptgyűjtemény kiadása szerepel, amellyel azt szeretné elérni, hogy a fiatal lányok rájöjjenek, mennyire jó dolog otthonosan mozogni a konyhában.

 

Ezen kívül idővel szeretne egy saját salátázót nyitni, ahol egészséges, mégis finom falatokat ehetnek az odalátogatók.

Mindez viszont egyelőre a jövő zenéje, Regina most a születésnapi bulijára készül. Mivel nem szereti a meglepetéseket, ezért előre megszervezte a kerti sütögetést, amelyen a szűk baráti kör fog részt venni. Vasárnap pedig Kapuvárra utazik, hogy a családjával és az ottani barátaival is ünnepeljenek.

Az elmúlt időszakban több lap is arról írt, hogy Regina extrém módon, már-már betegesen lefogyott, sőt, az a pletyka is szárnyra kelt, miszerint a csinos modell anorexiás. Ezt Regina a %%-nak cáfolta meg.

"Elárulhatom, hogy fényképeken egy jól beállított pózzal sokat lehet csalni, hogy az ember az előnyös oldalát mutassa."

Nincs semmi változás a testalkatomban, és aki ismer, pontosan tudja, hogy egy dolgot nem vagyok képes elviselni, az pedig az éhezés.

Nagyon szeretek enni, az, hogy ez nem látszik rajtam, a genetikának és a nyári melegnek köszönhető, amikor egyébként is sok zöldséget és gyümölcsöt eszem."

Az értelmetlen negatív kritikák tehát továbbra sem fogják zavarni Reginát, aki mások véleménye helyett ezek után is arra törekszik, hogy elérje a céljait.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?