FÜLES

Vége: elvált Vasvári Vivien, több százezres gyerektartást kapott

Hosszú idő után végre sikerült megegyezni a két félnek. Így már véglegesnek tekinthető a válás, már csak a papírjaikra várnak.
  • Szerző: Ripost

Vége, elvált Vasvári Vivien (30) és Szegedi Fecsó (41) – tudta meg a Blikk. Az egykori álompár másfél éve döntött úgy, hogy elmúlt köztük a szerelem, így külön utakon folytatják. Nagyon sokáig úgy tűnt, hogy a felek nem tudnak megegyezni, sőt előfordult, hogy a tárgyaláson szabadultak el az indulatok. Szerdán azonban mindkét fél megkönnyebbülve távozhatott a bíróságról.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

„Már korábban megegyeztünk szóban, most pedig beadtunk minden papírt, amit el is fogadtak. Béke volt és nyugalom, nem volt semmi feszültség” – kezdte lapnak Fecsó.

Fotó: TV2

„Végül havonta 200 ezer forintot fizetek, valamint fizetem majd a gyerek taníttatását is. Megkönnyebbültem, végre elvált ember vagyok. Sokszor eszembe jutott a kisfiam, hogy ő már sosem élheti meg, hogy a szülei együtt vannak, és akkor elérzékenyültem, nem tagadom” – tette hozzá Fecsó, akinek Edward a legfontosabb az életében, így nagyon sajnálja, hogy kisfia nem egy családban fog felnőni. Az üzletember pedig reméli, hogy legközelebb több szerencsével jár majd a házas életben.

Fotó: Sulyok László

A lap megkereste Vasvári Vivient is, aki szűkszavúan nyilatkozott.

„Igen, a hír igaz. Megvolt a válás, már csak pár papírt kell aláírnunk, aztán vége az egésznek” – mondta Vivien.

Ripost előfizetés banner

És ezeket olvastad már?