FÜLES

Vége a kapcsolatuknak: szakított Dobó Kata és Zsidró Tamás

Három évig alkottak egy párt. Szépen, csendben váltak el. Kihűltek az érzelmek.
  • Szerző: Ripost

Három év után külön utakon folytatja a színésznő és a sztárfodrász – értesült a Bors. A páros titokban és barátságban vált el egymástól, egyetlen hangos szó nélkül. Kihűltek az érzelmek.

Fotó: Szabolcs László

Nem volt mindent elsöprő, első látásra fellobbanó szerelem az övék, sőt: húsz évvel ezelőtt, bár egy társaságba jártak, egyáltalán nem szimpatizáltak. Dobó Kata és Zsidró Tamás lassan került közel egymáshoz, ismerősből távoli barátok lettek, aztán az elmúlt években hirtelen megváltozott valami.

A kezdeményező fél Zsidró Tamás volt, aki a Facebookon bejelölte a színésznőt, aki­től hosszú ideig választ sem kapott. Er­ről a NőComment! című talkshow-ban beszéltek még júniusban, amikor még úgy tűnt, minden rendben van kö­zöttük. Szerelmes pillantásokkal néztek egymásra, boldogan meséltek a szerelmükről.

„Egy jó kapcsolat olyan, mint egy jó bor. Kiforr, jó sok habot le kell szedni róla, és utána egyszer csak ott lesz az az isteni ne­dű, amit jó inni” – nyilatkozott a műsorban a szerelemről és a kapcsolatokról az 56 éves Zsidró Ta­más.

Hogy pontosan mi változott meg a kapcsolatukban, arról nem beszélnek, nem kívánják má­sok orrára kötni az intim részleteket. Annyi bizonyos, hogy a nyár vége felé valami megváltozott. Egyre keve­seb­bet mutatkoztak együtt, a közösségi ol­dalakon is igencsak megritkultak a közös fo­tók.

Nyilvános közös szereplést nemigen vállaltak, ahogy közös interjút sem adtak az újságoknak. Lapunk információi szerint végül együtt döntöttek úgy, hogy nem folytatják to­vább. Békében, csendben váltak el útjaik, a barátság azonban megmaradt közöttük.

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?