FÜLES

Dráma az autópályán, elaludt a volán mögött a magyar énekes

Akár tragikus véget is érhetett volna Varga Viktor legutóbbi koncertje. Hazafelé tartva az énekes elbóbiskolt a volán mögött és a szalagkorlátnak ütközött. A balesetben szerencsére csak az autója sérült meg.
  • Szerző: RIPOST

Kevésen múlott Varga Viktor élete! Az énekes Zamárdiból tartott hazafelé az autópályán, amikor elaludt vezetés közben, autója oldalát pedig meghúzta a szalagkorlát. Szerencsére Viktor azonnal felébredt, és sérülés nélkül megúszta a balesetet. Egyedül a több milliót érő luxusautóján látszódó nyomok figyelmeztetnek arra, hogy nagyobb baj is történhetett volna. Az extravagáns énekes egyébként hosszú napokat tudhat maga mögött, hiszen naponta több koncertet is adott a héten, ám azt nem gondolta volna, hogy ennyire elfárad. A megkereste az üggyel kapcsolatban Viktort, aki szűkszavúan nyilatkozott.

Fotó: Ripost

„Fáradt voltam, rengeteg fellépésem volt, de szerencsére velem voltak az istenek. De ebből is tanultam. Sofőrrel kell menni, ha túl sok a koncert. Csak én szeretek vezetni... ” – mondta szűkszavúan az esetről Viktor. Ám nem ez volt az első, hogy egy hajszálon múlt az énekes élete. Öt évvel ezelőtt télen, egy vidéki fellépésére tartott, amikor elvesztette az irányítást az autója felett.

Ha kíváncsi vagy a részletekre, akkor keresd a napilap szombati számát az újságárusoknál!

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?