FÜLES

Újabb viszonyra derült fény: Kennedy Audrey Hepburnt is elcsábította

Sophia Lorennel nem járt sikerrel, de azért így sem unatkozott a tragikus sorsú amerikai elnök
  • Szerző: The_M

Egy hamarosan megjelenő könyv lerántja a leplet John F. Kennedy összes viszonyáról, melyek többségét a felesége mellett létesítette. Azt már eddig is tudtuk, hogy Marilyn Monroe, Anita Ekberg, Marlene Dietrich és Angie Dickinson is az egykori amerikai elnök ágyában kötött ki.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

De az kevésbé ismert tény, hogy Audrey Hepburn szintén JFK szeretői között volt.

Fotó: www.profimedia.hu

Kennedyt lenyűgözte a színésznő bájos, de mégis rideg személyisége, valamint az eleganciája és az esze. Igazából a felesége, Jackie eggyel jobb kiadása volt Audrey. De a külvilág felé mutatott énje mellett volt egy sokkal pajkosabb, vadabb oldala is, ami még vonzóbbá tette az elnök szemében. A Római vakációval világsztárrá váló színésznő gyakori vendég volt Kennedy irodájában, és mindenki istennőként tekintett rá, ezért is tartotta titokban mindenki a viszonyt, és nem árulták el a párost.

Fotó: www.profimedia.hu

Audreyhoz hasonlóan Sophia Loren is komolyan megmozgatta Kennedyt, többször próbálta személyesen és az embereivel is randira hívni. De az olasz díva mindig keményen visszautasította, ugyanis 15 éves kora óta későbbi férjébe, Carlo Pontiba volt szerelmes.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?