FÜLES

Új életet kezd a drogbotrány után Curtis: Apa lesz!

Ezzel valóra válik legnagyobb álma, és a kicsi kedvéért igazán megéri változtatni az életvitelén.
címkék:
  • Szerző: Ripost

Apa lesz Curtis! A rapper, azaz Széki Attila és menyasszonya, Krisztike augusztusra várják első közös gyermeküket.

A zenész február közepén zárta le a hathetes rehabilitációját, miután beismerte, hogy évek óta drogproblémákkal küzd, amely miatt a múlt nyáron Majka kidobta a zenekarából. Míg a zenész a függőséggel küzdött, menyasszonya örömhírt közölt vele, és a rapper hiszi, most új életet kezdhet - írja a Blikk.

"Amikor megtudtam, hogy apa leszek, csodálatos érzés volt, de nagyon haragudtam is magamra. Éppen amiatt, hogy egy ilyen helyzetben kell megtudnom. Az első gyerekem születik majd meg attól a nőtől, akit az életemnél jobban szeretek, soha nem szerettem így senkit, és én éppen egy rehabilitációs kezelésen veszek részt. Ennek nem így kellett volna lennie, ezt a Maldív-szigeteken vagy éppen egy szép étteremben kellett volna megtudnom. Nehéz volt, de nagyon sok erőt adott" – mondja a zenész a TV2 Curtis – Tiszta lappal  című, pénteken 21.45-kor adásba kerülő dokumentumfilmjében, amelyben további részleteket is elárul az örömteli eseményről. 

A zenész pontosan tudta, hogy rossz úton járt, és ha folytatja, mindent elveszíthet. Korábban elmondta, családjának és menyasszonyának sokat köszönhet, hiszen Krisztike adott új esélyt a kapcsolatuknak, és még az új életük alapjait is lefektette, mire Curtis kijött az elvonóról.

Curtis nagyon hálás volt szerelmének, aki végig mellette állt, támogatta, ráadásul legnagyobb álmát, az apaságot is vele élheti meg. Ezért is döntött úgy, hogy a legnagyobb titokban a karjára tetováltatja Krisztike nevét, amelyet nem sokkal később a közösségi oldalán meg is mutatott.

címkék:
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?