FÜLES

Átverte a kivitelező Tücsiéket, több milliót buktak

Alig várta Tücsi és vőlegénye, hogy beköltözhessenek kislányukkal az új otthonukba, azonban számításaikat szépen keresztülhúzta a kivitelezőcég, akikkel dolgoztak. A szélhámos építtető ugyanis hiányosan adta át a házat a családnak, majd eltűnt, a problémák pedig egyre nagyobbak lettek.
  • Szerző: RIPOST

Sok álmatlan éjszakán van túl Tücsi és vőlegénye, Sofron István. A gyönyörű sztáranyukát és családját egy szélhámos vállalkozó verte át, akit azzal bíztak meg, hogy építse fel megálmodott otthonukat. Tücsiék azonban azzal szembesültek, hogy a kivitelező fittyet hány a kéréseikre, ráadásul hatalmas összegeket kér ezért tőlük, arról nem is beszélve, hogy lakhatatlan formában adta át a házat a családnak. A sztáranyuka most úgy döntött, nem hallgat tovább a dologról.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Keller Mátyás / Ripost

„Egy ideje szerettük volna megosztani, hogyan jártunk a kivitelezőnkkel, de próbáltunk várni fél évet, hátha változik a helyzet, de sajnos semmi nem történt. Beázik a házunk, és az is lehet, hogy el kell költöznünk. Elég komoly problémák vannak” – kezdte a sztáranyuka, aki részletesen elmesélte, mi történt pontosan.

„Öt hónapot csúszott a házunk átadása... Még az elején lepapíroztunk mindent, többek között azt is, hogy amint kifizetjük az utolsó részletet, akkor megkapjuk a kulcsokat három napon belül. Ez nem történt meg. Én akkor egyedül voltam itthon a pár hetes kislányunkkal, mert Sofi világbajokságon volt Kazahsztánban. Az egyik barátnőmnél húztuk meg addig magunkat Narussal egy szobában” – fogalmazott Tücsi, majd hozzátette: a kivitelező még a telefont sem vette fel, csak miután szembesült azzal, hogy tettével megszegi a szerződésben foglaltakat. A sztáranyukának csak akkor tűnt fel igazán, mekkora problémával állnak szemben, mikor először léptek be a házba. Mint kiderült, a fűtésrendszer nem működött rendesen, a szigetelés is hiányzott pár helyen, később pedig már a falak is beáztak. A műsorvezető tisztában van vele, hogy ezek a jövőt tekintve komoly problémát jelentenek a családnak, nem beszélve arról az anyagi kárról, amit a szélhámos okozott nekik.

Ha kíváncsi vagy a részletekre és a fotókra, akkor keresd a napilap hétfői számát az újságárusoknál!

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?