FÜLES

Szabó Ádám megkapta az újabb koronavírus-teszt eredményét, ez áll benne!

Az énekes március elején jelentette be, hogy elkapta a koronavírust, most azonban úgy tűnik, végre kilábalt a betegségből.
  • Szerző: ripost

Szabó Ádám március elején jelentette be, hogy elkapta a koronavírust. Az énekes akkor arról számolt be, hogy a hátában és a hasában érez fájdalmat, valamint köhög.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Az elmúlt napokat otthoni karanténban töltötte, de többször is bejelentkezett a közösségi oldalán, hogy megnyugtassa a rajongókat: a helyzethez képest jól érzi magát.

Szabó Ádám megkapta a koronavírus-teszt eredményét

Szabó Ádám megkapta a koronavírus-teszt eredményét
Fotó: Ripost/ Szabolcs László

Mostanra pedig mindenki fellélegezhet, mert az énekes szombaton örömhírt jelentett be az oldalán: meggyógyult, negatív lett a koronavírus-tesztje!

„Mi van, negatív??? Köszi mindenkinek a rengeteg üzenetet és segítséget, veletek ezt nagyon gyorsan átvészeltem! Remélem, ti jól vagytok! Vigyázzatok magatokra, csók mindenkinek, valamelyik kocsmában tali!” – írta a negatív eredményéről készült fotóhoz Ádám.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Ádám Szabó (@szaboadamofficial) által megosztott bejegyzés

Utóbbi megjegyzését bizonyára viccnek szánta, hiszen a koronavírus-járvány miatt nem nyithatnak ki a vendéglátóipari egységek, így a kocsmák sem.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?