FÜLES

Titkos részletek: Esküvőjéről mesélt Stohl Luca

Már több mint hét éve él boldog párkapcsolatban Stohl Luca, aki hamarosan kimondja a boldogító igent szerelmének, B-nek.
  • Szerző: szbd

Stohl Luca hamarosan egy teljesen új szerepben: feleségként éli majd mindennapjait. Stohl András legidősebb lánya közelgő esküvőjéről beszélt. Elmondta, hogy nagyon jól állnak a szervezéssel, már szinte kész vannak. A szerelme, akit csak B-ként ismer a média, mindenből kiveszi a részét.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Stohl Luca hamarosan férjhez megy (Fotó: Ripost)

„Még a dekor-megbeszélésen is ott ültünk együtt, de vannak azért dolgok, amikbe nem szól bele, mert bízik az ízlésemben. Volt pár dolog, aminek elég tudatosan vágtunk neki már a szervezés kezdetekor. Például tudtam, hogy kitől szeretném a cipőmet, illetve a helyválasztásnál is megvoltak a szempontjaink” – mondta el Luca, aki egy nagyon családias, visszafogott esküvőt szervezett.

„Egy olyan helyet szerettünk volna, ami természetközeli, kötődik hozzánk, ahová el tudunk vonulni és egy szűkebb körű esküvőt tartani. A legfontosabb szempont az volt, hogy töltsünk el egy kellemes napot azokkal az emberekkel, akikkel szeretünk együtt lenni. Minden, vagyis a szertartás, a buli, és a szállás is megoldott a helyszínen” – tette hozzá.

Luca a secretstories.hu-nak elárulta, hogy a dekorációt illetően sem estek túlzásba. „Fényfüzérek lógnak majd mindenhonnan, ebben az egyben nem engedtem: mondtam, hogy semmi más nem érdekel, csak legyenek fényfüzérek! Színekben a zöld, fehér és az óarany dominál majd leginkább, illetve sok fa anyag és réti virágok.”

A TV2 sztárja a menyasszonyi ruhájáról is mesélt, egy Daalarna kreációra esett a választása.

„Végül egy lazább, libbenős, puhatüll szoknyás fazonra esett a választásom. A ruhában igazi erdei tündérnek érzem magam” – mondta Luca, akit egyelőre csak édesanyja, nevelőapja, édesapja felesége és a testvérei láthatták a meseszép ruhában. Az apja, Stohl András ugyanis azt kérte Lucától, hogy csak a nagy napon mutassa meg neki.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?