FÜLES

Fontos elhatározásra jutott Stohl András és felesége: „Tervben van a babakérdés„

Lassan egy éve halasztgatták a nászútjukat, így meg sem álltak a Maldív-szigetekig. A tengerparton több fontos dologra is rádöbbentek.
  • Szerző: Ripost

A pár 2020 júliusában kelt egybe, szűk családi és baráti körben. Bár a nászútjukat két héttel a lagzi utánra tervezték, ezt is átírta a járvány, egészen a múlt hétig.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Első közös utazására vállalkozott gyerekek nélkül Stohl András és felesége, Vica. A Maldív-szigeteken töltött pihenő a friss házasok szerint remekül sikerült, az óceán partján döntötték el, hogy „mostantól élni fognak”, minden évben vakációznak kettesben – írja a Bors.

Először nyaralt kettesben a színész és felesége

„Ültünk Vicával otthon, és azt mondta: „Figyelj! Ha valamikor el tudunk menni, akkor az most van. Április 22-én indul a Mintaapák című sorozat forgatása, megkezdődik az őrület, a mókuskerék, és nem lesz megállás. Nemhogy egy hetet, de négy napot sem fogsz tudni kiszakítani az éle­tedből.” És ebben nagyon igaza volt” – mesélte a TV2 Mokka műsorvezetőinek Stohl.

Andrásék a TV2 stúdiójában, kivételesen személyes kérdésekre is hajlandóak voltak válaszolni, köztük arra is, hogy szeretnének-e közös gyermeket?

„Tervben van a babakérdés, de még nem. A nászútra nem azért mentünk, hogy kisbabát gyártsunk, de a terveinkben mindenképpen szerepel” – árulta el Vica.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?