FÜLES

Sokkoló részletek, kiszivárgott Whitney Houston boncolási jegyzőkönyve

Az énekesnő szervezetében kilenc, különböző fajta drog volt, amikor a holttestét megtalálták a fürdőkádban, de nem ez az egyetlen szörnyűség, ami kiderült a jelentésből.
  • Szerző: Doris

Csúnya sebek borították Whitney Houston holttestét 2012. február 11-én bekövetkezett halálakor. Ez abból a boncolási jegyzőkönyvből derül ki, amit csak most hoztak nyilvánosságra – írja a Daily Star.

EZEKET OLVASTAD MÁR?


Fotó: Profimedia

Sajnos nem ez az egyetlen sokkoló részlet, ami a jegyzőkönyvben áll. Az is kiderült, hogy a súlyosan kábítószerfüggő világsztár szervezetében kilenc különböző fajta kábítószert találtak és 11 foga hiányzott.

Whitney néhány nappal a halála előtt érkezett meg Beverly Hills-be, a Beverly Hilton hotelben foglalt lakosztályt. A tragédia előtti napon meglehetősen furcsán viselkedett és rendkívül slamposan nézett ki. Halála napján torokfájásra panaszkodott és egy forró fürdőre vágyott mielőtt részt vett volna egy Grammy-díjátadó előtti partin.

Úgy tudni, a víz, amit engedett magának elviselhetetlenül forró volt, 66 fokos is lehetett. Ezt bizonyítja az is, hogy az énekesnő hátán égési sérülések voltak. A bal karján egy tűszúrás nyoma volt és póthajat is viselt.

Whitney halálával kapcsolatban nyomozást indítottak. A hivatalos állásfoglalás szerint a tragédiát baleset okozta, az énekesnő kábítószer hatása alatt volt és belefulladt a kádba.

És ezeket olvastad már?