FÜLES

Shane Tusup olyat tesz Szabó Zsófiért, amit még Hosszú Katinkáért sem vállalt be

Óriási elhatározásra jutott Shane Tusup. Úgy tűnik, bizonyítani akar Szabó Zsófinak.
címkék:
  • Szerző: WM

A csinos műsorvezető, Szabó Zsófi jelenti számára a motivációt: az új szerelem szinte szárnyakat adott neki, ezért nem engedheti, hogy a nyelvi nehézség kettejük közé álljon. Jó ideje randevúzgatnak, a kapcsolatuk azonban komoly szintet lépett. Eddig a szerelem nyelvét beszélték, de kapcsolatuk elmélyítéséhez muszáj lesz a napi kommunikációban is jobban boldogulni - írja a Blikk.

Tusup megkörnyékezte Szabó Zsófit?

Tusup nagy fába vágta a fejszéjét, de a szerelem nem ismer határokat
Fotó: Ripost

Bár a mi nyelvünk nem egyszerű egy angol ajkú számára, Shane úgy döntött, törik vagy szakad, megtanul magyarul. Szeretné egész lelkét beleadni az új kapcsolatba, Szabó Zsófi teljesen elcsavarta a fejét, ezért nem is akadályként tekint az új kihívásra, hanem boldogsága kulcsára. Ha szeretné, hogy a kapcsolata hosszú távon jól működjön, fontos, hogy a műsorvezető fia, Mendel bizalmát is elnyerje. Ehhez az első lépés, ha megtanul magyarul

– árulta el egy neve elhallgatását kérő informátor.

A lap úgy tudja, hogy az amerikai pénzt és időt nem kímélve vetette bele magát a tanulásba. Intenzív magánórákat vesz, és ahol csak tud, gyakorol. A boltban, kollégáival, barátaival és Zsófival is, aki biztosan támogatja új hódolóját az elhatározásában.

címkék:
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?