FÜLES

Schobert Norbiék lánya munkába állt: Itt dolgozik Lara

Réka és Norbi úgy döntöttek, hogy legidősebb gyermeküket idén nyáron bedobják a mély vízbe. A kamasz lány megdolgozik a zsebpénzéért.
  • Szerző: Buster

Rubint Réka és Schobert Norbi legidősebb gyermekéről, a 15 éves Laráról sokan azt gondolják, hogy ezüstkanállal a szájában született és a tanuláson kívül semmire sincs gondja.

A valóság ezzel szemben az, hogy bár a Schobert házaspár valóban bármit megadhat gyermekeiknek, fontosnak tartják, hogy srácaik megtanulják, hogy a pénzért keményen meg kell dolgozni. Ezért döntöttek úgy, hogy Larát néhány hétre munkára fogják. Amikor lapunk ellátogatott a boltba, a kamasz lány éppen pogácsát sütött és kiszolgált. A közösen meghozott döntésről Rubint Réka mesélt lapunknak.

"A nyár elején vetettük fel Larának, hogy ideje lesz nyári munkát vállalnia, ő pedig azonnal igent is mondott a lehetőségre. Õ választotta a budapesti üzletet és azt is maga döntötte el, hogy heteken át a délelőttös műszakot viszi, ami azzal jár, hogy minden hétköznap hatkor kel.

Egy ideje már dolgozik, és nagyon élvezi a munkát.

Jól kijön a kollégáival és a vásárlók is szeretik, hiszen éppen úgy tud mindent a termékeinkről, mint azok, akik régebb óta dolgoznak a cégnél”

- kezdte büszkén Réka, aki a %% napilap keddi számában arról is mesél, ő milyen munkát vállat kamaszként.

Ripost előfizetés banner

És ezeket olvastad már?