FÜLES

Saját öccse akarta megölni a Backstreet Boys sztárjának terhes feleségét

Nick Carter távoltartási végzést kért öccse ellen.
  • Szerző: Ripost

Nick Carter távoltartási végzést kért öccse, Aaron Carter ellen „egyre aggasztóbb magatartása” miatt. A hírek szerint Aaron megfenyegette Nick terhes feleségét és még meg sem született gyermeküket, hogy megöli őket. Ezért kellett a hatósághoz fordulni.

Nick Carter nyilatkozata alapján egy lánytestvérük is hasonlóan járt el, mert szerintük kiszámíthatatlan az öcskös viselkedése.

„Tekintettel Aaron egyre aggasztóbb viselkedésére és a közelmúltbeli vallomására, miszerint azon gondolkodik, hogy meggyilkolja a várandós feleségem és a születendő gyermekem, nem volt más választásunk, mint minden lehetséges intézkedés megtenni a magunk és a családunk védelmében. Szeretjük a testvérünket, és reméljük, hogy megkapja a számára megfelelő kezelést, mielőtt bármilyen bajt okozna magának vagy másnak” – írta az énekes a Twitteren.

Aaron Carter persze válaszolt a Twitteren, azóta is jószerével minden egyes kommentre külön bejegyzésben reagál. Azt írta a testvérének, egy életre végeztek.

“Hagyj békén könyörgöm egészen az életem végéig. Még csak nem is találkoztam veletek mostanában, de Nick te egész életemben csak bántottál, úgy kínzol, mint egy gyereket. Ezt mindenki tudja, ez publikus volt mindig is, most azonban csak félsz az igazságtól” – írta a hír kipattanása után közösségi oldalán Aaron, aki nemrégiben egy tévéműsorban beszélt diagnosztizált skizofréniájáról, depressziójáról, személyiségbeli egyéb problémájáról és szorongásáról, melyek miatt gyógykezelés alatt áll.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?