FÜLES

Rendőrök jelentek meg Harry herceg és Meghan házánál: teljesen kiakadtak

Besokallt Harry herceg és a felesége, ezért riasztották a Los Angeles-i rendőrséget.
  • Szerző: Ripost

Hetente tárcsázza a rendőröket a hercegi pár, akiknek már nagyon elegük van az állandó zaklatókból. Harry hercegnek és Meghan hercegnének egy perc nyugta sincs a Los Angeles-i otthonukban, már-már a saját birtokuk kertjébe sem szívesen időznek, ugyanis éjt nappallá téve drónok köröznek a házuk felett.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: AFP

A hercegi pár még tavasszal költözött a Beverly Hills-i villába, amivel együtt a környékbeli rajongók, és a helyi bulvárlapok elsőszámú célpontjává váltak. Noha eddig is hatalmas érdeklődés övezte a királyi családot elhagyó fiatalokat, de most minden eddiginél jobban a figyelem középpontjába kerültek, amit a pár egyik ismerőse szerint egyre kevésbé tudnak elviselni Harryék.

„Képzeld csak bele magad az ő helyzetükbe. Te hogyan éreznéd magad, ha a fejed fölött pár méterrel röpködnének a drónok, miközben te csak önfeledten játszanál a fiaddal a kertben?” – tette fel a költői kérdést a The Daily Beast újságírójának a hercegi pár egyik ismerőse, aki azt is elárulta: Harrynek és Meghannak annyira elege van a zaklatókból, hogy az elmúlt egy hónapban már ötször kihívták a rendőröket.

Látják, hogy ezek a drónok elég közel merészkednek hozzájuk, úgy vélik, nagy eséllyel lesifotósok irányítják ezeket a szerkezeteket, de van egy másik feltételezésük is. Amikor összeházasodtak, közvetlenül előtte Meghan több rasszista üzenetet és halálos fenyegetést kapott, így sajnos nem zárhatják ki, hogy merénylők leselkednek rájuk” – vélekedett a lapnak az ismerős.

(via)

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?