FÜLES

Pénzt loptak Bódi Csabitól, az énekes már tudja az elkövetők nevét

A népszerű zenész úgy érzi, már nem fogja visszakapni az ellopott pénzt.
  • Szerző: Ripost

Ahogy arról a is beszámolt, 1,2 millió forintot és egy 200 ezer forintos karórát loptak el két hete Bódi Csabi autójából. A rendőrség továbbra is nyomoz, egyelőre nem kerültek elő az elkövetők, azonban a bűncselekményt rögzítették a kamerák.

Csabitól megtudtuk, már tudják a tettesek nevét is!

Fotó: Facebook

„Rengeteg bejelentés érkezett hozzánk is az elkövetőkkel kapcsolatban, mi pedig minden információt továbbítottunk a rendőrségnek. Sajnos egyelőre nincs túl sok előrelépés, bujkálnak az elkövetők, de a nyomozás gőzerővel zajlik. A nevüket már tudjuk, viszont úgy érzem, egyre kevesebb az esély arra, hogy visszakaphatom a pénzt” – kezdte a -nak Csabi, aki ezzel kapcsolatban egy ígéretet is tett: ha visszakerül hozzá az 1,2 millió forint, azt a Bókay Gyermekklinikáért Alapítványnak szeretné adományozni.

„Az ígéretemet tartom, ha visszakerül hozzám a pénz, az utolsó forintig a Bókay alapítványának fogom adományozni, hiszen a gyermekklinikán gyógyították meg a fiamat, Csabikát. Sajnos azonban minél több idő telik el, annál kevesebb az esély arra, hogy a pénzből valamennyi előkerüljön” – mondta Csabi.

És ezeket olvastad már?