FÜLES

Óriási bajba került Terry Black lánya, durva dolog derült ki az apjáról

Fanny mélységesen csalódott az elhunyt előadóművészben.
  • Szerző: Doris

A tavaly szeptemberben elhunyt Terry Black fogadott lányának élete egyre inkább kezd egy brazil szappanoperára hasonlítani.

Fotó: Facebook

Most kiderült ugyanis, hogy Fannyról soha nem mondott le a szülőanyja, holott mindenki azt hitte, hogy Terry őt is örökbefogadta, mint Danikát. Hát, mégsem! Az előadóművész ezt a német hatóság felé hamisított irattal igyekezett eltussolni. Erről Árvai Mónika, Fanny hivatalos gyámja a közelmúltban értesült, amikor Németországban Terryék lakását ürítették ki. Ekkor mesélte neki a helyi gyámügyes, hogy mire bukkantak.

„Én is és a gyerekek is abban a hitben éltünk, hogy nevelőapjuk örökbe fogadta mindkettőjüket. A két ország hatósága egyeztette az iratokat, így derült ki, hogy csak Dani volt örökbefogadott gyermek. Fannyról nem mondott le az anyja, csak testvére mellé a családba fogadását engedélyezte 15 éve a gyámhatóság. Most derült ki, hogy a papír, amit Terry beadott a német hatóságoknak, hamis. Csak így kaphatott Fanny után is segélyt, két gyermek miatt szociális lakást, sok más ellátást ingyen. Fanny úgy érzi, hogy ismét bajba került, csalódott az apjában is”

- nyilatkozta a Blikknek Mónika.

Eljárás azonban nem indul, mivel Terry már elhunyt.

 

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?