FÜLES

Nem bírta tovább: Medveczky Ilona benyugtatózta az udvarlóját

Csak így tudott elmenekülni a fülig szerelmes, erőszakos férfi lakosztályából!
  • Szerző: Doris

Medveczky Ilonát mindig is a rajongásig szerették a férfiak, így a táncművész az évek során megtanulta, hogy kezelje a hódolókat, akik mindent megtettek, hogy megkaparintsák őt.

Volt azonban valaki, aki túlment minden határon!

Ilona a hetvenes évek közepén megismerkedett egy magyar származású, New Yorkban élő milliárdossal, Leslie-vel. A férfi A veréb is madár című filmben látta először a dívát, és azonnal beleszeretett. Azt mondta, addig nem halhat meg, amíg meg nem szerzi, így addig kutakodott utána, míg megtalálta. Medveczky ekkor Spanyolországban vendégszerepelt, Leslie pedig arra kérte: találkozzanak Velencében.

Ilona igent mondott, de később már fogta a fejét. Bár a férfi a város legnívósabb szállodájában foglalt szobát, nem tudta elnyerni Ilona szimpátiáját. Ekkor kezdődtek a bonyodalmak!

"Hallani se akart arról, hogy elmenjek, ezt elég erőszakosan a tudomásomra is adta. Nekem nem kellett több, azonnal kieszeltem, hogyan szabadulhatok ki a szállodai szobából! Volt nálam altató, néhány tablettát összetörtem kiskanállal, a port pedig beleszórtam a konyakjába" - mondta Ilona a hot! magazinnak.

A táncművész terve bevált: Leslie pillanatok alatt kótyagos lett, artikulálni sem tudott, majd mély álomra szenderült, Ilona pedig azonnal indult haza!

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?