FÜLES

Most közölték: holtan találták otthonában Whitney Houston fiát

Nick Gordon valószínűleg drogtúladagolás következtében halt meg.
  • Szerző: Ripost

Holtan találták floridai otthonában Nick Gordont, aki drogtúladagolás következtében vesztette életét. A 30 éves hírességet még megpróbálták újraéleszteni, de nem jártak sikerrel.

Fotó: AFP

Nick Gordon Whitney Houston fogadott fia volt, valamint az énekesnő egyetlen lányának, Bobbi Kristina Brownnak a vőlegénye. Bobbi Kristina 2016-ban vesztette életét, miután hat hónapot feküdt kómában. A fürdőkádjában találtak rá eszméletlenül, ő is drogozott.

Bobbi Kristinára Nick Gordon és egy közös barátjuk, Max Lomas talált rá. Egyébként Lomas 2018-ban szintén drogtúladagolásban halt meg.

Nick Gordont egyébként többször is letartóztatták családon belüli erőszakért. Halála előtt is éppen perben állt volt barátnőjével, Laura Leallel, akit többször is megvert.

De Bobbi Kristinát is rendszeresen bántalmazta. 2015-ben szintén beperelték, mert brutálisan megverte barátnőjét, majd számlájáról jogtalanul emelt le 11 ezer dollárt, azaz kb. 3 millió forintnak megfelelő összeget. Bobbi Kristinát Gordon a hajánál fogva rángatta fel az emeletre, majd akkora ütést mért arcára, hogy a fogai is kitörtek.

És ezeket olvastad már?