Létrehozva: 2018.07.21.

Mindenki sunyít Will Smith illegális Lánchíd-videója miatt. Megtudtuk, miért...

Nyilvánosságra került, hogyan készítették a felvételt, az is kiderült, hogy egy 8 tagú stáb szervezte az akciót.

Will Smith a múlt héten feltöltött egy videót az internetre, amiben a színész felmászott a Lánchíd egyik pillérére, ahol aztán táncra perdült. Azóta mindenki mellébeszél az illegálisan elkészített videó kapcsán. Eddig csak sejteni lehetett, hogy hogyan és kiknek a segítségével készült a felvétel, de egy kiszivárgott werkfilm sok kérdésre választ ad. Felfedi, hogyan készült a „bugyuta, veszélyes” mutatvány.

Bár Will Smith már elhagyta Budapestet, még mindig sokan beszélnek az illegálisan elkészített Lánchidas videójáról, amit a neten már 8 millióan látták világszerte. Máig rengeteg a megválaszolatlan kérdés. Például, hogy ki segíthette őt abban, hogy felmásszon a híd tetejére? Honnan tudott a titkos csapóajtóról? Miért nem volt kulccsal bezárva a bejárat? Miért nem tettek semmit a rendőrök? Hogyan forgathatott Budapest közepén egy drónnal, amelynek használatához repülési engedélyre lett volna szükség?  A videón felbuzdulva nap mint nap egyre többen követik a példáját. A hidat ellepték a magyar és külföldi „Instagramturisták”, akik azért kockáztatják az életüket, hogy ugyanott készíthessenek képet, ahol kedvencük...

 

Miklos Teknos (@teknosm) által megosztott bejegyzés,

Az emberek nem is sejtik, hogy milyen veszélyt jelent az, ha valaki olyan magasságból lezuhan vagy éppen csak leejt egy tárgyat olyan magasról. Egy neve elhallgatását kérő szakértő szerint éppen ehhez van köze annak is, hogy nem zárják lakattal a csapóajtót. Egy elejtett kulcscsomó egy lakat vagy éppen egy ásványvizes palack is halálos balesetet tud okozni, ha ráesik egy emberre vagy akár egy autóra… 

A %RIPOST% megtudta, bár úgy tűnt, hogy Will Smith spontán akciót hajtott végre, az engedély nélküli forgatás egy gondosan kitervelt csapatmunka része volt. Erről már egy videó is felkerült az internetre, ami a színfalak mögül bemutatja, hogyan készült a videóklip. Will legjobb barátja, Scotty is látható a felvételen, aki ugyancsak felmászott a hídra. A világsztárt egy 8 fős stáb segítette.

Mr. Smithnek ugyanis aligha lehetett tudomása arról, hogy létezik egy titkos csapóajtó, amin keresztül fel lehet jutni a Lánchíd legtetejére. Csakis egy olyan magyar stábtag tudhatott a rejtett zárról, aki már korábban forgatott ott. Bizonyára neki is megmutatták, hogy az egyik virágot elforgatva kinyílik feljáró és minden gond nélkül ki lehet mászni a híd pillérére. A hollywoodi sztár a felvételen többször hangoztatja, hogy illegális, amit tesznek, veszélyesnek és bugyutának nevezte ezt az internetes kihívást.

Lapunk úgy tudja, hogy a híd és környéke be van kamerázva, amelynek kameraképét a rendőrség figyeli. Ezért sem teljesen világos, miért nem tettek semmit, amikor a világsztár hajnalban éppen a híd tetején táncolt. Arra egyszerűen nincs válasz, hogy egy ilyen kiemelten védett övezetben, hogyan reptethetett drónt a stáb a légügyi hatóság engedélye nélkül. Úgy tudjuk, eljárást nem indult sem a színész, sem pedig a stábtagok ellen, noha szemmel látható, hogy jó néhány szabályt megszegtek. Talán azért sunyít mindenki, hiszen szerencsére baleset nélkül lezajlott a partizánakció és az országimázsnak is nagyon jót tett, hogy bemutatták, milyen gyönyörű is Magyarország fővárosa, Budapest.

A teljes cikket elolvashatod a %RIPOST% szombati lapszámában. 

Ez is érdekelhet

origo.hu

Ukrajna halálos fegyvert vetett be, kitörhet a világháború

origo.hu

Bejelentést tettek a NATO határán lévő gyilkos atomfegyverekről

borsonline.hu

„Azt hittem, másnapos vagyok” – Viszketés jelezte, hogy rákos lett a fiatal férfi

vg.hu

Máris újabb éttermet nyit a McDonald’s – nyáron már várja a vendégeket

ripost.hu

Házasság első látásra: Csabi reagált a róla és Bogiról elterjedt pletykákra

mandiner.hu

Baljós árnyak: Finnország kihúzta a gyufát az oroszoknál

origo.hu

Putyin rettegett szövetségese megdöbbentő üzenetet küldött

mindmegette.hu

Kivonul a Spar az országból? Itt a cég magyar elnökének válasza

ripost.hu

Sztárok bulizás közben - Galéria

ripost.hu

Nagyot fog zuhanni az üzemanyag ára, ekkor várható

ripost.hu

Súlyos doppingbotrány, Kapás Bogi olimpiai érmet kaphat utólag

ripost.hu

Házasság első látásra: Petra és András újra együtt!

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

FÜLES

Aggódnak a rajongók, eltűnt Vámos Erika

FÜLES

Megható vallomást tett gyermeke édesanyjáról Curtis

FÜLES

Fekete bombázóval az oldalán látták Schmuck Andort

FÜLES

Hihetetlen, így reagált a delfin, amikor Kozso dalra fakadt

FÜLES

"A lényeg az: Győzike mindig van, volt, lesz" - Kiderült, mi várható az új Győzike show-ban

FÜLES

Még mindig eladó Zámbó Jimmy csepeli villája, komoly döntést hozott a család

FÜLES

Elképesztő örömhírt jelentett be Szabó Zsófi

FÜLES

Örülhetnek a rajongók: friss fotó jelent meg a szülinapos Lajos hercegről