FÜLES

Megviselte Bódi Guszti családját a koronavírus: „Kegyetlen időszak volt ez”

Megviselte a Bódi családot a a járvány. Tíz napig feküdt a kórházba Bódi Csabi.
  • Szerző: Ripost

A koronavírus mindenkit megviselt, még a hírességeket is. A zenészek és színészek számos fellépéstől és lehetőségtől elestek.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Még Bódi Guszti családját is megviselte a járványhelyzet. Anyagi helyzetük sem volt fényes, de a legrosszabb pillanatokat akkor élték át, amikor Csabi lebetegedett.

20200917 Budapest
Raktárkoncert
Bódi Margó és Bódi Guszti
Fotó: Czerkl Gábor
Bors

„Tavaly még volt pár fellépésünk a karantén előtt, de sajnos meg sem közelítette azt a mennyiséget, amennyi szokott lenni. Nem tagadom, ez érződött anyagilag is rendesen, de az elmúlt időszakban sok mindent átértékeltünk. A pénznél fontosabb az egészség. Sajnos egy hatalmas tanulópénz volt nekünk, mikor a fiúnk, Csabi tíz napig kórházba volt a vírus miatt. Kegyetlen időszak volt ez. A legnagyobb irigyemnek sem kívánom” – jelentette ki Bódi Guszti a Metropolnak.

Azonban a házaspár öröme most már teljes lehet, hiszen közel másfél év után ismét találkozhattak rajongóikkal. Az ország legkeresettebb zenészei közzé tartoznak, így nem is csoda, hogy rajongóik is már nagyon várták a találkozást.

„Nagyon vártuk már azt a pillanatot, hogy színpadra állhassunk, és együtt bulizhassunk a rajongóinkkal. Szerencsére az enyhítések óta már több fellépésünk volt, és hát nem lehet szavakba önteni, amit ilyenkor éreztünk” – árulta el Bódi Guszti majd hozzátette:

„Sokan odajönnek hozzánk sírva a koncertek után, hogy megköszönjék az élményt. Elmondják, hogy mennyire várták már, hogy velünk bulizzanak. Fotókat kérnek, ölelgetnek minket. Margót egyenesen imádják. Nemrég volt olyan család, aki 240 kilométert utazott miattunk... Két gyerekkel ráadásul. Hála Isten elmondhatom azt, hogy nekünk az életünk újra öröm és boldogság. Érezzük, hogy még szükség van ránk, szeretnek minket az emberek!”

A Mindmegette karácsonyi ajánlata
Kívül roppanós, belül puha habcsók
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?