FÜLES

A királyi családban még nem volt arra példa, hogy valaki úgy szüljön, mint Meghan Markle

Harry herceg és felesége, Meghan Markle közel egy éve függetlenedtek, és most megint olyasvalamire készülnek, amire eddig még nem volt példa a királyi családban.
  • Szerző: rp

Miután Meghan Markle és Harry herceg függetlenedett a királyi palotától, Amerikába költöztek, így második gyermekük lehet az első brit királyi baba, aki nem Angliában születik. A házaspár ráadásul most ismét egy olyan lépésre készül, amire eddig még nem volt példa a királyi családban – adta hírül a New York Post.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Meghan Markle az otthonában hozná világra második gyermekét

Meghan Markle az otthonában hozná világra második gyermekét (Fotó: MTI)

A lap azt írja, hogy Meghan azt szeretné, ha a második gyerekük, akiről már kiderült, hogy kislány lesz, a montecitói birtokukon jönne világra.

Állítólag Meghan Archie-val való terhessége alatt is már arról álmodozott, hogy otthon hozza világra elsőszülött fiát, ám ezt Angliában nem engedték neki.

A hercegi pár kislánya a kaliforniai házban igencsak kényelmes körülmények között jöhet világra. Szükség esetén nagyon közel van a Santa Barbara-i Cottage Hospital, Amerika egyik legjobb kórháza, így ha komplikáció lépne fel, akkor sem kell aggódnia Harryéknek.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?