FÜLES

„Elegünk van Meghan hülyeségeiből”: kiakadtak az amerikaiak is a hercegné hazugságaitól

Az amerikaiaknak is elege van már Meghan Markle-ből.
  • Szerző: Ripost

Már nem csak a britek mérgesek Meghan Markle-re, de az amerikaiaknak is elegük van a sussexi hercegnéből. A hercegi pár népszerűsége rohamosan esik Amerikában is.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Gary Goldsmith szerint Meghan Markle végighazudta az Oprah-interjút

Fotó: AFP

A GB News adásában elhangzott, hogy ennek az az oka, hogy ellentmondásos nyilatkozatokat tesznek, nyíltan támadják a családjukat és már az amerikaiak számára is túl szókimondóak.

Dan Wootton műsorvezető feltette a kérdést: „Az Egyesült Államokban van még bárki, aki elhiszi, amit Meghan Markle mond?” Mire Megyn Kelly amerikai kommentátor úgy reagált, hogy még mindig többen támogatják ott a hercegnét, mint a szigetországban.

„De azt hiszem, ez a politikai pártok is alakítani tudják. A republikánusoknak elege van a hülyeségeikből, magából Meghanból és Harryből is. A demokraták viszont addig támogatják őket, míg az áldozati szerepben tetszelegnek” – vélte a szakértő, aki hozzátette, az viszont mindkét oldalon kiverte a biztosítékot, hogy míg az egész világot körbehaknizták azzal, hogy a királyi család – és így burkoltan a királynő is – rasszista és kegyetlenül bántak velük, mégis II. Erzsébet királynőről nevezték el a kislányukat.

„A királyi családhoz köthető módon nevezték el a gyermeküket, azokról, akiktől elvileg menekülni akartak. Így megkérdőjeleződik minden, amit eddig mondtak”.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?